Bence "birini banlayabilirim" değil, "birini kesebilirim" olacak. Profil resmin onu söylüyor.Ben de bu yorum yüzünden bu konuya her girdiğimde tetikte oluyorum. Her an stresten birini banlayabilirim haksız yere. alkjaskld

Bence "birini banlayabilirim" değil, "birini kesebilirim" olacak. Profil resmin onu söylüyor.Ben de bu yorum yüzünden bu konuya her girdiğimde tetikte oluyorum. Her an stresten birini banlayabilirim haksız yere. alkjaskld
E ben de buranın hamuruyla yoğrulmuş biriyimEminim oradaki insanlar ifade özgürlüğünü böyle saldırgan amaçla kullanmadığı için oralar öyledir. Yoksa etki tepki bu şaşmaz. İnsanız. Kendimizi kandırmayalım. Hele sen çok çabuk sinirlenen birisisin.![]()
O zaman kimseye fiziksel anlamda yapacağı ifadelerde de bir sınır getiremezsin.
Bu bir şeyi kanıtlamaz. Göçün birçok sebebi var.E ben de buranın hamuruyla yoğrulmuş biriyimAyrıca dediğinin aksine tam olarak bundan, adamların atasözü "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it,"
Boşuna mı hayvan gibi beyin göçü yaşandı zamanında? Hala da yaşanmaya devam ediyor.
Zamanında oraya gitmiş üniversiteleri doldurmuş adamlar prosecution derdi olmadığı için buraya geldim dediyse bayağı kanıtlıyor aslındaBu bir şeyi kanıtlamaz. Göçün birçok sebebi var.
Her şeye fayda çerçevesinde bakıyorsun Aydın. Akademik anlamda başarılı bir insanın daha fazla fırsata sahip olacağı için Amerika'ya göç etmesi ile konunun alakası yok. Onların bir çok sebebi olabiliyor. Bu adamların fikirleriyle de Kuran yakma bir değil zaten.Zamanında oraya gitmiş üniversiteleri doldurmuş adamlar prosecution derdi olmadığı için buraya geldim dediyse bayağı kanıtlıyor aslında![]()
Bir kişiye kafa atmak gibi şeylerden bahsediyorsan onlar ifade değil. Vücut bütünlüğü dokunulmazlığı diye bir şey. Karşındakinin söylemleri seni rahatsız ettiyse mahkemeye gidersin, kafa atmazsın.O zaman kimseye fiziksel anlamda yapacağı ifadelerde de bir sınır getiremezsin.
Daha fazla fırsat dediğin ne Hasan? Çin ebesinin nikahı kadar para öderken batıdan gelecek, fikir getirecek bireylere neden kimse gitmiyor? Yaşam standartlarından olmasın? O yaşam standartlarını sağlayan ne peki, aha bu bahsettiğimiz temel haklar. ABD'deki üniversitelerin Almanyadakilere köy üniversitesi gözüyle bakmasının bir sebebi var.Her şeye fayda çerçevesinde bakıyorsun Aydın. Akademik anlamda başarılı bir insanın daha fazla fırsata sahip olacağı için Amerika'ya göç etmesi ile konunun alakası yok. Onların bir çok sebebi olabiliyor. Bu adamların fikirleriyle de Kuran yakma bir değil zaten.