Zarganalar ve lavaşlar giremez. Devlete bak devlete lime lime ve de paramparça ve de yüzde 12 bağımlılık oranı.Bilge Adam Reis'in reis-i cumhur olduğu devlet anlayışı.
Zarganalar ve lavaşlar giremez. Devlete bak devlete lime lime ve de paramparça ve de yüzde 12 bağımlılık oranı.Bilge Adam Reis'in reis-i cumhur olduğu devlet anlayışı.
Korporatist/Sendikalist Devlet yazmaya gelmiştim ama bunu geçemeyeceği için bir şey demiyorum.Bilge Adam Reis'in reis-i cumhur olduğu devlet anlayışı.
Yanlış anladın galiba konuyu Bir arkadaş da benim ütopyamı eleştirmeye çalışmış ama ben de cevap verdim. Yani herkes birbirinin modellerini eleştirebilir. Zaten konu da benim ütopyam değil, herkesin kendi idealindeki devlet anlayışı. Yani sıkıntı yok ben kendi devlet anlayışımın arkasındayım tartışabiliriz. Zaten istediğim olay da bu.@The Nameless Pharaoh uzmeyecek cevapmi istersin yoksa gercekleri mi
O zaman üzmeyecek cevabı vereyimYanlış anladın galiba konuyu Bir arkadaş da benim ütopyamı eleştirmeye çalışmış ama ben de cevap verdim. Yani herkes birbirinin modellerini eleştirebilir. Zaten konu da benim ütopyam değil, herkesin kendi idealindeki devlet anlayışı. Yani sıkıntı yok ben kendi devlet anlayışımın arkasındayım tartışabiliriz. Zaten istediğim olay da bu.
Ya ben de saf gibi bekliyorum bir şeyler yazacak diye İnsanlar ülkenin geldiği durumdan o kadar bunalmışlar ki trolle vuruyorlar artık bu tür konuları. Aslında siyasal bir tartışma değil, daha çok felsefi bir yaklaşım ile düşünmek için açmıştım bu konuyu.
Trollemek icin yazmadim. Istedigin, belirttigin veya umut ettigin seyler anca bu tur oyunlarda olur . Yoksa utopya ve distopya gir çık yapmasi kolayda sıkıcı geliyor yazmasiYa ben de saf gibi bekliyorum bir şeyler yazacak diye İnsanlar ülkenin geldiği durumdan o kadar bunalmışlar ki trolle vuruyorlar artık bu tür konuları. Aslında siyasal bir tartışma değil, daha çok felsefi bir yaklaşım ile düşünmek için açmıştım bu konuyu.