Yalnız bu forumdaki dayanışma ve kaynaşma çok çok güzel birşey. Farklı bir platform da bunu göremeyiz.
Allah hepinizden razı olsun beklentimin üzerinde bir katılım oldu çok çok teşekkürler. Ancak, Hasan'ın ailesi bizle iletişime geçti ve aslında bu olay bizim orada başladı sonra ben
@Dr. Hiluluk dan korsanfan'I da bilgilendirmesini istedim.
Yani, burada inanılmaz bir dayanışma örneği sergilendi buna diyebilecek bir şey yok. Ancak kendi ufak forumumu ve de kardeşlerimi de görmezden gelemem. Yani tek değilsiniz vefa konusunda kardeşler
Arkadaşlar hala olayın şokundayım ve hala bir tarafım gerçek olmayabilir diye bir şeylere tutunmaya çalışıyor ancak bizle iletişime geçen kardeşi ve benim iletişme geçtiğim ablasının da aynı şekilde aktardığı üzere; çok değerli…
sosyal.kahramanbaykus.com
Arkadaşlar bildiğiniz üzere değerli dostumuz @Earendill Hasan'In vefat haberini aldık ve aldığımız andan itibaren onu forumda onurlandırmak ve anısını yaşanır kılmak için hep beraber çaba gösterdik. Kötü Bir Haberim Var Dostlar ! Genel Sohbet Genel…
sosyal.kahramanbaykus.com
(not isteyen bu fidan olayına da katılabilir ve sizerde korsanfan ailesi adına yazdırabilirsiniz)
Tekrardan herkese sonsuz teşekkürler.