Profiline baktım daha bir ay önce kekonun verdiği bir manga haberine yükselmiş, mutlu olmuş. Çok koydu böyle zamansız gitmesi. Tanımaya da gerek yok aynı yaşlarda benzer ortamlarda aynı duyguların insanıyız. İnsan kaldıramıyorHaftada 2,3 cenaze yerine giderim bazıları uzak akrabalar, bazıları tanıdıklar, genelde yaşını başını almış bildiğim gördüğüm insanlar ama bu kadar beni etkileyen, üzen bir haberi uzun zamandır almamıştım. Hiç bir kötü tarafı olmayan, gencecik bir insan, yaşının gençliğinden mi, sitedeki duruşunun güzelliğinden mi bilmiyorum ama insan kötü oluyor anlam veremiyor.
Haftada 2-3 cenaze çok değil mi ya? Çevrende hep yaşlılar mı var?Haftada 2,3 cenaze yerine giderim bazıları uzak akrabalar, bazıları tanıdıklar, genelde yaşını başını almış bildiğim gördüğüm insanlar ama bu kadar beni etkileyen, üzen bir haberi uzun zamandır almamıştım. Hiç bir kötü tarafı olmayan, gencecik bir insan, yaşının gençliğinden mi, sitedeki duruşunun güzelliğinden mi bilmiyorum ama insan kötü oluyor anlam veremiyor.
Küçük yer burası, büyük şehir değil genelde insanlar birbirini tanır akrabalar çok, akrabaların akrabaları vesaire.Haftada 2-3 cenaze çok değil mi ya? Çevrende hep yaşlılar mı var?
Eyvallah. Çok makbule geçer.Bu bölüm normalde misafirlere kapalı. Ailesinin ve arkadaşlarının görebilmesi için bir süreliğine misafirlere açık hale getirdim.
Bizi de benzer sebeplerle dumura uğrattı zaten. Güzel özetlemişsin.Hiç bir kötü tarafı olmayan, gencecik bir insan, yaşının gençliğinden mi, sitedeki duruşunun güzelliğinden mi bilmiyorum ama insan kötü oluyor anlam veremiyor.
Kafayı yerdim büyük ihtimalle. Zaten gidemiyorum cenazeye ölüm filan çıkmıyor aklımdan çok kötü bir şey.Haftada 2,3 cenaze yerine giderim bazıları uzak akrabalar, bazıları tanıdıklar, genelde yaşını başını almış bildiğim gördüğüm insanlar ama bu kadar beni etkileyen, üzen bir haberi uzun zamandır almamıştım. Hiç bir kötü tarafı olmayan, gencecik bir insan, yaşının gençliğinden mi, sitedeki duruşunun güzelliğinden mi bilmiyorum ama insan kötü oluyor anlam veremiyor.
Az önce Bleach klipleri izliyordum Youtube'dan Earendill aklıma geldiGin avatarı vardı Bleach'ten onla görmüştüm onla hatırlıyorum şu anda da...
YonToryu nun attığı gifi ve ona benzer başka gifi (araştırdım ama bulamadım)uzun süre kullandı diye hatırlıyorum.Kendisinin avatarı iddia için öyle olduğu yazıyordu. Sürekli kullandığı avatarı varsa şimdikiyle değiştirebiliyorsak değiştirelim. Hakkında kısmı duygulandırdı zaten beni.