Ben bu seriye neden devam etmedim acaba. Güncele gelip bıraktım mı ne. Oysaki her sahnesi ile etkileyici bir anime.
Basit bir temenni sadece.Gemi ark'ı için en az 50 bölüm daha lazım. Bitirebileceğini sanmıyorum.
Adamın karısı da kölesiydi ya o çiz deyince kabul edecek. Togashi sailor moon çizer karısına hxh çizdiremez. Az para kazanmadı gitsin birine çizdirsin.Kardeşim adam anlatcak karısı çizcek bu kadar basit.
Niye çizdiremesin? Bir dönem karısı çiziyordu seriyi.Adamın karısı da kölesiydi ya o çiz deyince kabul edecek. Togashi sailor moon çizer karısına hxh çizdiremez. Az para kazanmadı gitsin birine çizdirsin.
Bir dönem çizer ama temelli çok zor çizer. Aklınızda nasıl canlanıyor bilmiyorum da öyle çiz deyince çizilmiyor. Kadın vaktini heba etmek istemez he bir de kölesi değil iki,üç fan istedi diye olmuyor yani.Niye çizdiremesin? Bir dönem karısı çiziyordu seriyi.
Haftalık çıkarsın demiyoruz zaten. Aylık seriye dönse çok da vakit harcamadan çizer zaten. Manga üretmekteki esas vakit alan kısım çizim yapmak değil ki ayrıca.Bir dönem çizer ama temelli çok zor çizer. Aklınızda nasıl canlanıyor bilmiyorum da öyle çiz deyince çizilmiyor. Kadın vaktini heba etmek istemez he bir de kölesi değil iki,üç fan istedi diye olmuyor yani.
Fan istedi diye yapmaz da eşi devam ettirmek istiyorsa ona yardımcı olmayı teklif edebilir. Görücü usulü evlenmemişlerdir diye düşünüyorumBir dönem çizer ama temelli çok zor çizer. Aklınızda nasıl canlanıyor bilmiyorum da öyle çiz deyince çizilmiyor. Kadın vaktini heba etmek istemez he bir de kölesi değil iki,üç fan istedi diye olmuyor yani.
Light novel denilen dalga gibi yazacak devamını. Kalanını animeciler halledecek. Başka türlüsü mümkün değil yıllardır diyorumBu saatten sonra pek bir şey beklememek gerek Togashi'den. Bir kaç sene önce devam kararı alınca en azından gemiyi bitirir diyordum da onu bile yapamayacak bu gidişle ve hâlâ daha bir bilgi yok serinin akıbeti ile ilgili.
Bu da bir seçenek tabi de kendisinin böyle bir isteği var mı o soru işareti işte. En son çizim şeklini değiştirmişti sanırım. Ki onu da çok isteye isteye değişmemişti diye biliyorum.Light novel denilen dalga gibi yazacak devamını. Kalanını animeciler halledecek. Başka türlüsü mümkün değil yıllardır diyorum