Sailor moon çizimleriyle bir HxH güzel olmazdı ki. Gerçi Togashi'nin bize manga diye yedirdiği taslaklardan çok daha iyidir.Niye çizdiremesin? Bir dönem karısı çiziyordu seriyi.
Sailor moon çizimleriyle bir HxH güzel olmazdı ki. Gerçi Togashi'nin bize manga diye yedirdiği taslaklardan çok daha iyidir.Niye çizdiremesin? Bir dönem karısı çiziyordu seriyi.
Daha önce karısı çizmiş zaten. Ama hangi bölümleri bilmiyorum.Sailor moon çizimleriyle bir HxH güzel olmazdı ki. Gerçi Togashi'nin bize manga diye yedirdiği taslaklardan çok daha iyidir.
Benim bildiğim karısının çizdiği sadece bir panel var. HxH'nin açık ara en güzel panellerinden biriydi. Ama serinin tamamına uymaz diye düşünüyorum.Daha önce karısı çizmiş zaten. Ama hangi bölümleri bilmiyorum.
Bu derece sağlam ve merak uyandırıcı bir hikaye yazıp zaman geçtikçe yarım yamalak iş yapan bir mangaka olduğu için. Yirmi kişiden birisi de mangaka olsun.Sebep?
Adam hasta, tuvaletini bile yapamıyor. Yatalak dolaşmış bir ara. Ne anlatıyorsun?Bu derece sağlam ve merak uyandırıcı bir hikaye yazıp zaman geçtikçe yarım yamalak iş yapan bir mangaka olduğu için. Yirmi kişiden birisi de mangaka olsun.
hxh çizimlerinin özel bir yanı oldugunu sanmıyorum, çizim tarzı herhangi bir yönde değişse togashi'nin şu çiziminden iyi bir şeyler çıkar gibime geliyor lafı açılmışken sm mangakası da çok iyi çizmiyor kendi serilerini ama togashi'den iyi çiziyorSailor moon çizimleriyle bir HxH güzel olmazdı ki. Gerçi Togashi'nin bize manga diye yedirdiği taslaklardan çok daha iyidir.
Bilmiyordum.Adam hasta, tuvaletini bile yapamıyor. Yatalak dolaşmış bir ara. Ne anlatıyorsun?
Chrollo'nun yeteneği çalarken ki yerine getirmesi gereken koşullar standart mı? Yani bu konuda ayrıntılı bir açıklama yapılmış mıydı?
Ona manga demeye bin şahit ister :S Animesi olmasa tutmazdı bu kadar.Sailor moon çizimleriyle bir HxH güzel olmazdı ki. Gerçi Togashi'nin bize manga diye yedirdiği taslaklardan çok daha iyidir.