340'dan devam edebilirsin. En son 400 çıktı.En son animede;Gon'un babasıyla buluştuğu bölümü izledim sanırım.
Manga o bölümden sonra devam ediyor mu ?
Ee animesine niye başlamadı bu adiler ?340'dan devam edebilirsin. En son 400 çıktı.
Mangaka sağlık sorunları nedeni ile çok sık ve uzun süreli aralar veriyor. Anime ellerinde işleyecek başka manga sayısı kalmadığı için bitmişti. Şimdi de geri dönmek için önce Togaşi'nin güncel arkı veya direkt seriyi bitirmesini bekliyorlardır herhalde.Ee animesine niye başlamadı bu adiler ?
Anladım. Allah sağlık sıhhat versin de bitirsin. Animesi çok iyiydi. İnşallah aynı şirket devam ettirir.Mangaka sağlık sorunları nedeni ile çok sık ve uzun süreli aralar veriyor. Anime ellerinde işleyecek başka manga sayısı kalmadığı için bitmişti. Şimdi de geri dönmek için önce Togaşi'nin güncel arkı veya direkt seriyi bitirmesini bekliyorlardır herhalde.
eşi sailor moon'un mangakası yaani romantizm konusunda bir şeyler kapabilir bence togashi, fena mı olur nereye kadar pedofili hisoka çizecekkarısı aşk hikayesi mi çiziyorda çizmesin.
Kardeşim adam anlatcak karısı çizcek bu kadar basit.eşi sailor moon'un mangakası yaani romantizm konusunda bir şeyler kapabilir bence togashi, fena mı olur nereye kadar pedofili hisoka çizecek
Gemi ark'ı için en az 50 bölüm daha lazım. Bitirebileceğini sanmıyorum.Gemi arkı bitse bari lan. Karanlık Kıta'yı da ucundan köşesinden gösterdi mi tamamdır? Gemideki insanlar kıtaya ayak bastıktan sonra ufak bir bilgi verilir, şaşırma ve heyecan ifadeleriyle karışık biter. Oh miss.