Knov gibi olmasa da Chrolla'da vardır kaçış yetenekleri.Şimdi karizma karizma dolaşanlar Kara Kıtada "Abi yapma abi, bilmiyoduk valla abi" çekecekler muhtemelen. Gin ve B. Netero dışında oradan canlı çıkabilecek birini düşünemiyorum.
Knov gibi olmasa da Chrolla'da vardır kaçış yetenekleri.Şimdi karizma karizma dolaşanlar Kara Kıtada "Abi yapma abi, bilmiyoduk valla abi" çekecekler muhtemelen. Gin ve B. Netero dışında oradan canlı çıkabilecek birini düşünemiyorum.
Oto-pilottaki Shalnark'ı biraz zor yenerdi sakızla Hisoka :/Reisi kızdırınca fena oluyor
Çiş yapan adama saldıran birinden son boss falan olmaz! Bana hakkında pek bir şey bilmesek bile o havayı hep Gyro vermişti.Evet olaylar o yönde ilerlemiyor mu yoksa niye var seri başından beri.
Ortamlarda rakiplerini en güçlü hallerinde yenmeyi sevdiğini söyleyen adam, güçlerini bile geri almalarını beklemeden tuvalette pusu kuruyor...Reisi kızdırınca fena oluyor
Pariston da çıkabilir. Muher'i de Gin baya övüyordu. Olur da görebilirsek Leorio da baya şaşırtacak bence.Şimdi karizma karizma dolaşanlar Kara Kıtada "Abi yapma abi, bilmiyoduk valla abi" çekecekler muhtemelen. Gin ve B. Netero dışında oradan canlı çıkabilecek birini düşünemiyorum.
Pariston'un nen yeteneğini çok merak ediyorum ya. Dehşet bi şey çıkacak bence, Kara Kıta'ya giden en tehlikeli 2-3 isimden biri.Pariston da çıkabilir. Muher'i de Gin baya övüyordu. Olur da görebilirsek Leorio da baya şaşırtacak bence.
Tam bir looser ya.Ortamlarda rakiplerini en güçlü hallerinde yenmeyi sevdiğini söyleyen adam, güçlerini bile geri almalarını beklemeden tuvalette pusu kuruyor...
Uçursa bile, öldükten sonra nen gitmiyor. Pain packer'ın işleyişini de tam bilmiyoruz.Kendisinden aşırı güçlü biri varsa bu yetenek işe yaramaz.Meruem'i düşünüyorum mesela Pitou'nun Kite'ın kolunu aldığı gibi kafasını uçururdu.
Kendisini güçsüz görüyordu ama muhtemelen özel bir mütehassıstır.Pariston'un nen yeteneğini çok merak ediyorum ya. Dehşet bi şey çıkacak bence, Kara Kıta'ya giden en tehlikeli 2-3 isimden biri.