Kuroro’yu öldüren Kurapika olur ya. Öyle olması gerekiyor yani... Gerisi muamma.Azmış Gon, Netero, Kalın Böcek alır mıydı? Kuroro kıllandırıyor sadece beni
Her intikam gerçekleşecek diye bir şey yok yahu. Büyük plot twist bekliyorum bu konuda.Kuroro’yu öldüren Kurapika olur ya. Öyle olması gerekiyor yani... Gerisi muamma.
Raunt usulü tek tek gelirlerse alırlar diye düşünüyorum, toplu olursa bilemiyorumAzmış Gon, Netero, Kalın Böcek alır mıydı? Kuroro kıllandırıyor sadece beni
Feitan tek yemediği takdirde gül bombası gibi güneş salabilir mi acaba?Raunt usulü tek tek gelirlerse alırlar diye düşünüyorum, toplu olursa bilemiyorum
Meruem büyük ihtimalle toplu da alır, hem aşırı güçlü hem dövüş içinde çok seri gelişiyor hem de çok zeki.
Öyle olursa ben daha çok tatmin olurum. Bakalım... Sağlam bir dövüş olacak gibi ama. Yeni yeni şeyler görsek ikisinden de falan...Her intikam gerçekleşecek diye bir şey yok yahu. Büyük plot twist bekliyorum bu konuda.
Sen kendini ne sandın lan böcek deyip içinden geçmeli. Fakat gemide çok güçlenicek gibi aynı zamanda Kurapika.
Katılıyorum, intikamı gerçekleşmemeli. Hayır, Meteor şehrine kadar uzanacak belki de bunun ucu, oradaki insanları da mı öldürecek Kurapika? Sanmıyorum. Sasuke gibi sığ intikam arzusu taşıyan birisi değil.Her intikam gerçekleşecek diye bir şey yok yahu. Büyük plot twist bekliyorum bu konuda.
Sen kendini ne sandın lan böcek deyip içinden geçmeli. Fakat gemide çok güçlenicek gibi aynı zamanda Kurapika.
Emin olmasamda ona yakın bir şey salabilir gibi duruyor ama Gon Netero ve Meruem buna fırsat vermeyecektir. Tek tek olunca çok seri hallederler diye düşünüyorum. Toplu bir vs olursa örümcek takımı iş birliği ile çok zorlar hatta Meruem harici diğer ikisini yener diye düşünüyorum.Feitan tek yemediği takdirde gül bombası gibi güneş salabilir mi acaba?
Alabilirlerdi.Zeno bile Netero için benden çok daha güçlü diyor.Azmış Gon, Netero, Kalın Böcek alır mıydı? Kuroro kıllandırıyor sadece beni