Yaşlı adam Teradein, zenci Loupe ve Jojo'dan çıkıp gelmiş bir karaktere benzettiğim asker kıyafetli Bushidora.Onlar kimdi ki? :S .
Hacı sağolasın, isimler konusunda pek iyi değilim biliyon mu cevaplaman iyi oldu.Yaşlı adam Teradein, zenci Loupe ve Jojo'dan çıkıp gelmiş bir karaktere benzettiğim asker kıyafetli Bushidora.
Erkek. Örümceklere katılan minik velette erkek. Mangakasının kişisel problemleri var anlayacağın bunlar mangaya yansıyor ara sıraAklıma bir şey takıldı. 137. bölümde Illumi bizde bir erkek kardeş daha var diyor Alluka için. 139. bölümde Milluki de ototo'mdur diyor ama Killua 140. bölümde Alluka kız dedi ki tipi de kız gibi. Benim kafam karıştı bu Alluka'nın cinsiyeti ne? Mangayı da okumuyorum.
Erkek ama kız gibi büyütüldüğü için Killua öyle davranıyor olabilir.Aklıma bir şey takıldı. 137. bölümde Illumi bizde bir erkek kardeş daha var diyor Alluka için. 139. bölümde Milluki de ototo'mdur diyor ama Killua 140. bölümde Alluka kız dedi ki tipi de kız gibi. Benim kafam karıştı bu Alluka'nın cinsiyeti ne? Mangayı da okumuyorum.
Kurapika erkek la basbayağı. Alluka ile Kalluto ise mangakanın fantazisi.İlginç. Kalluto'nun erkek olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Bunları da Kurapika gibi yapmış. Derdi ne bu adamın