Gon'un seiyuu'sunun dediğine göre seri 148. bölümle beraber sona erecekmiş.
Bleach gibi mi olacak yoksa manga da btik mi
ben 2 hafta önce animede güncele geldim de hiç mangadan haberim yok
Gon'un seiyuu'sunun dediğine göre seri 148. bölümle beraber sona erecekmiş.
Manga bitmedi devam ediyor. Durum Bleach ile aynı denebilir. Mangaka çok uzun zamandır yeni bölüm vermiyordu, aradaydı. Ama şimdi tekrar devam etmeye başladı mangaya.Bleach gibi mi olacak yoksa manga da btik mi
ben 2 hafta önce animede güncele geldim de hiç mangadan haberim yok
HxH'nin 1 anime bölümü 2 - 3 mangaya tekabül ediyor. Anime, mangaya çok yaklaştığı için başka çareleri yok adamların. Anladın mı şimdi durumu? :/Mangaya geçmicektimde yapcak bişey yok. Benim anlamadığım güzelim animeyi niye bitirdikleri.
Mangaya o kadar yaklaştımı anime. Önceki animeside buralarda bittmiş yanılmıyosam. Kötü oldu bu :/HxH'nin 1 anime bölümü 2 - 3 mangaya tekabül ediyor. Anime, mangaya çok yaklaştığı için başka çareleri yok adamların. Anladın mı şimdi durumu? :/
o animede karinca arki yoktu. tamah adasinda bittiydi.Mangaya o kadar yaklaştımı anime. Önceki animeside buralarda bittmiş yanılmıyosam. Kötü oldu bu :/
Bleach gibi mi bitecek fairy tail gibi mi?İlk seri Tamah Adası'nda bitti demek biraz yanlış olur. İlk seri 2001'de sona erince 2004'e kadar ova bölüm çıktı ara ara tamah adasını ova ile tamamladılar yani bu arada serinin biteceği kesinleşmiş. 24 Eylül 2014'de son bölüm çıkıyor.
Karınca arkından sonra çizimler düzeliyor. Sıkıntı edecek kadar bir durum yok şimdilik.On numara animeydi yazık oldu tamda yeni keşfetmiştim bitiriyorlar
Bu arada mangasına baktım o çizimler ne öyle çok kötü çizimleri