10 metre en yapsa gelen şeyi hissetse gayet rahat kaçabilir.Abi kim olsa o özellikte o hale gelirdi bence. Engellenemez bir güç nerdeyse.
O şeyler aura olduğu için aura yı hissedip gyo ile engellenebilir ya da vücuta öyle bir ken yapar ki o şeyler zarar bile veremezler.Yok vücuda girince cisimleşiyor.
Haklısın öyleymiş ama bence genede zor değildi yenmek en ile direk kardeşleri hissedip saldırabilirdi aura sını savunmaya harcasaydı gene rahat dayanabilirdi bu söylediklerim aura sı çok olan kişiler için geçerli tabi.gyo odaklanmak bu arada.Hocam aura olarak gelmiyor o kadar anlatıldı, bölümü izle bir daha bence. Ayrıca gyo vücudun dışında oluşturan kalkan ama bunlar vücuda girmediği sürece cisimleşmiyor. Gyo yapmayı Killua'da biliyor niye yapmadı sence.
Sen kim olsa o yetenekten dolayı zorlanırsın demişsin fakat Netero veya Zeno gibi kişiler o yeteneği rahatça geçerlerdi Killua Gon gibi amatörler zorlanırdı.Karıştırmış olabilirim.Neyse suya giremezdi yine de kandan dolayı balıklar saldırırdı.
Hacı yapma etme sövdürtme şimdi tüm seriye ne Ging'den güçlüsü Adam bize öyle bir anlatıldı ki yani hiçkimse ona erişemez hiçkimse onun kadar güçlü olamaz o hiçbir düşmanla savaşmaz düşmanlar sadece adıyla atomlarına karışır vs. Bu durumda gelipte olabilecek en şaçma düşmanlar elin gıç kadar karıncaları iki evrimle Ging kadar güçlü olacaksa lanet olsun öyle kurguya hacı Ya hakkaten başkan falan geldi dövüşecek lan başkan anasını serinin Wb'si olmadı Ray-san'ı diyelim hadi. Birde bu adamın sağ kolu var iri yarı tütsülü abimiz burnu buz devrinin ilk fimlindeki küçük çoçuğun burnu gibi hani, elin amele bölük komutanını yakalayamıyor yenemiyor birde yanında kendi adamıda var lan şaka mı bu ben o adamın kırmızı aşırı kaslı seiiuyusu hariç herşeyine sövdüğüm muhafızla kapışıp yenmesini bekliyorum adam daha cheetu denen çapsızı yakalayamıyor. O killua'nın aura muhabbeti ise tamamen kendi yetersizliği hacı. Misal orda kite ayarı bir adam olsa ilk darbeyi aldıktan sonra suya atlar sudaki balıklara tek atar ardından gider o ezik kardeşlerin derisini yüzerdi Ne dolmuşum lan bu arc da peh mangada kaçıncı bölüme denk geldiğini buldum güncelin ama devam edemiyorum şimdi başkan kralı yaralayamadan 15 parçaya falan bölünür temelli silerim seriyi animesine yazık olurEn güçlüsü o diye biliyorum ama emin değilim. Bu arada Kite bir şey değilmiş demek ki Düşmanlar gerçekten abartılı güçlü bu bir gerçek ama onların yenilmesi de bir o kadar zor oluyor. Bu arada yanlış değilsek Ging'ten de güçlü görünüyor
Bu arada son bölümde tekrar gördüm özel yetenek HxH'da çok değerli. O balıklar normal olarak güçsüz olsa bile yetenekleri sayesinde killua'yı ne hale getirdiler.
Tamam işte bizde en kullanamadığı güçsüz diyoruz.Bundan önceki bölümde Killua'nın en kullanamadığı söylendi zaten. Yok en kullanmadı. Kullansa şöyle kullansa böyle. Kullanamıyor abi açıkça söylendi bu.