Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm çok güzeldi hem aksiyon vardı hemde komikti Killua'nın adamı direk öldürdüğü sahne baya süperdi tabii fake çıktı ama olsun :D

Not : Bu konuda ölmüş yahu niye yorum yok yeni bölüme buradan öğreniyordum ben yeni bölümü :D

Unknown

Ahtapot Kral adamsın :D Ahtapot Killua'nın bedenini kullansın.Hem artı güç falan gelir Killua ya :D

Beyler killua ve gon bir yere ışınlanıyordu da orada uzun beyaz saçlı olta gibi birşeyi olan bir adam vardı, gon'un babasının ilk öğrencisiydi sanırım o bölüm kaçıncı bölümdü orada kaldımda ben devam etmek istiyorum bulamıyorum 60-70 arası birşey olması lazım

Edit: 75'miş buldum yardırmaya başlıyayım ben

Beyler killua ve gon bir yere ışınlanıyordu da orada uzun beyaz saçlı olta gibi birşeyi olan bir adam vardı, gon'un babasının ilk öğrencisiydi sanırım o bölüm kaçıncı bölümdü orada kaldımda ben devam etmek istiyorum bulamıyorum 60-70 arası birşey olması lazım

Edit: 75'miş buldum yardırmaya başlıyayım ben
74.bölümün sonunda oraya ışınlanıyorlar,bende orada ara vermiştim.Bende devam edeyim bari :D

Kaldığımız yerden devam edelim güzel vsler görelim neşemiz yerine gelsin falan dedik, 10 bölüm izledim her bölümde ayrı bir vahşet. Seinen seriler bu kadar değil, anime kalitesi gerçekten muazzam ama düşmanlar o kadar şaçma ki eski tadı alamadım seriden. Kral'ın muhafızlarından ilk doğan (ki kesin en güçsüzü budur) kite gibi bir adamın kafayı alabiliyor pekte yaralanmadan oh ne ala iki ay önce şey kadar böcektin iki insanla evrimin ırzına geçtin bu nedir lan:D Gyro denen acıların çoçuğu kral olur şimdi onada Ging kadar güçlü falan derler Allah bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık