Ne var o bölümde?125. bölümü bir daha izleyin.
Ne var o bölümde?125. bölümü bir daha izleyin.
Kendi aradığı "mutlak güç"ün tanımını yapıyor. "Aradığım mutlak güç, gücü beni yenmeye yeticek düşmanla tüm ruhumla dövüşmektir." diyor. Yani kendisinden güçlü ve düşman olduğu için dövüşmeyi istiyor.Ne var o bölümde?
Netero'da kendinden güçlü birini bulma ve onunla savaşma arzusu yok. Ayrıca Meruem ile savaşmayıda istemiyor. Meruem Netero'nun aklındaki vahşi, laf anlamaz, kibirli kral imajını kaldırdı.Kendi aradığı "mutlak güç"ün tanımını yapıyor. "Aradığım mutlak güç, gücü beni yenmeye yeticek düşmanla tüm ruhumla dövüşmektir." diyor. Yani kendisinden güçlü ve düşman olduğu için dövüşmeyi istiyor.
Tamam öyle düşünüyosan bişey diyemem. Orada ki "aradığım mutlak güç"ün tanımından ben yukarıda yazdığımı çıkarıyorum.Netero'da kendinden güçlü birini bulma ve onunla savaşma arzusu yok. Ayrıca Meruem ile savaşmayıda istemiyor. Meruem Netero'nun aklındaki vahşi, laf anlamaz, kibirli kral imajını kaldırdı.
Netero'nun aralarındaki konuşmadan sonra Meruem'i öldürme amacı biraz zayıfladı, ama yapması gerekiyordu. Bu yüzden Meruem'i tahrik etmeye çalıştı, dövüşü Meruem'in başlatmasını istedi. Netero kendi içerisinde öldürme konusunda çelişkiye düşüyor. Sonra geçmişi hatırlama sahneleri var; '' Ne zaman rakibimin saldırıya geçmesini bekledim? Ne zamandan beri merhamet duygusuyla, mağlup olmuş düşmanımı rahat bıraktım '' gibi sözler söylüyor. Bu Meruem'i anladığını, onu öldürmemeyi düşündüğünü gösteriyor bence.
O senin söylediğin söz içinde Netero'nun ne denli güçlü olduğunu herkes biliyor zaten. Dişine göre bir rakip bulduğu için dövüşten zevk alıyor oda.
Böyle bir şey yok ama?Netero aksine savaşmayı istiyordu. Onun için her zaman güçlü rakip bulma arzusu vardı.
Aynı şey etrafında dönüp duruyoruz Bölümü yorumlama şeklimiz farklı olduğundan birbirimize söz geçiremicez heraldeBöyle bir şey yok ama?
O bölümde Netero'nun fikirlerinin değiştiğine işaret eden onlarca sahne varken sen; Netero Kral ile dövüşmek istiyor, dövüşmek için her zaman daha güçlü rakipler bulma arzu var diye yorumluyorsan garip vallahi. :/Aynı şey etrafında dönüp duruyoruz Bölümü yorumlama şeklimiz farklı olduğundan birbirimize söz geçiremicez heralde