Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Meruem-sama :( Değeri bilinmedi bu adamın :/ Yemin ediyorum bu animeyi yapan adamlar diyecek birşey bulamamıyorum gerçekten.İzlerken resmen nefes almadım dondum kaldım.

Başka türlü ölüm gerçektende yakışmazdı.Hep animecileri övüyoruz ama mangakası gerçek bir dahi..

Duyguyu yansitmada başarılıydılar. Meruem Gercek Kral karakter cikti. Netero başqan icin yas tutmustum. Şimdi meruem içinde tutacam .

Croco-Boy

Abi adamlar yansıtmış ya. Şuan bir garip hissettim kendimi. Bu his en son OP'ta beyazsakal öldüğünde içimde belirmişti. Çok garip birşey ya.. Tek kelimeyle helal olsun..

Kralla komugi'nin konuşması dehşet..

Meruem gerçekten çok çok orijinal ve harika bir karakter. Animeyi yapanlar kesinlikle bu işin ustaları. O atmosfer bundan daha iyi yansıtılamazdı. Mangadan daha iyi yansıtmışlar normal olarak. Hem zaten bir animenin mangasından çok daha iyi olması gerekir müzikler, renkler hareketler, seslendirmeler olduğu için. Helal olsun.

Mekanın cennet olsun Meruem-sama.

Son sahnede ekran parladı,eğdim baktım kızında burnundan kan gelmiş.O da gitti.Ben e.oda olsam neyse parası verir fes ederim,bu firma şirket ne ise anlaşırım.Müzik olsun,çizimler olsun adamlar bu işin piri.

Palm'dan pek farkim kalmadi. Oldukca fenaydi, Komugi iru ka? Bu kadar cocuksu olupta öte yandan bu kadar olgun olmasi, ölümü bir tebessümle kabul etmesi, Komugi de mükemmel. Palm ile Meruem-sama'nin konusmasi, dizlerinin üzerine cökecek olmasi, her seyiyle fena bir bölümdü.

Reversi

Bu arcı hiç sevmedim sevmeyeceğim, karıncalardanda nefret ediyorum ama bu bölüm olmuş usta. Çok fenaydı son sahneler
Bence yanlış düşünüyorsun netero'ya emir gelmeseydi meruem ile tanıştıktan sonra dövüşmeyecekti hatta dövüştüğü için bir pişmanlık duyuyordu eğer başka bir yerde başka bir zamanda karşılaşsalar netero ve tüm avcı cemiyetini kral'a sadakat yemini bile edebilirlerdi kimim söylediğini hatırlamıyorum ama şöyle bir diyalog geçiyor karıncalar ile insanları kıyaslıyorlardı karınca ile insanlar arasında hiçbir fark yoktu iki tarafta güçsüzleri eziyordu hatta karıncalar insanlardan daha merhametliydi çünkü insanlar hiçbir neden yokken acımadan düşünmeden keyfi uğruna tüm canlıları harcayıp öldürebiliyordu.Ama karıncalar sadece hedefleri uğruna önüne çıkan kişilere saldırıyorlardı.Bence bu arc insanların ne kadar aşağılIk bir varlık olduğunu anlatmaya çalışıyordu Ark'da fiziksel yerine mental açıdan daha verimliydi.İnsanları düşündürmeye daha yatkın bir ark olduğunu söyleyebilirim.Youpi ile knuckle dövüşünde hatırlıyorsan orada youpi, knuckle ile anlaşma yapmaya bilirdi çünkü orada morel'i knuckle'ı meleron'u öldürebilecek gücü vardı ama anlaşma seçti insan olsa o durumda onları öldürürdü. karıncalar adam gibi karıncalardı :(
Karıncaları çok özleyeceğim :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık