Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Croco-Boy

Hiçte ergen tavrı kötü değil bence. Şahsi değerlerine zarar geldiğinde insan kendini kaybeder bende öyleyimdir. Hiç yoktan Luffy gibi abisini kaybedipte şen şakrak full time güler yüz takılmıyorlar :D Bence fazlasıyla güzel yansıtıyorlar Gon'un öfkesini Kurapika'nınkine 10 çeker...

Hiçte ergen tavrı kötü değil bence. Şahsi değerlerine zarar geldiğinde insan kendini kaybeder bende öyleyimdir. Hiç yoktan Luffy gibi abisini kaybedipte şen şakrak full time güler yüz takılmıyorlar :D Bence fazlasıyla güzel yansıtıyorlar Gon'un öfkesini Kurapika'nınkine 10 çeker...
Burdanda Luffy savunulmaz ki şimdi:D Luffy'nin o olaya verdiği ilk tepkiyi hepimiz hatırlıyoruz ve sonrasını adam Jimbei olmasa boşluğa düşecekti yani bitmişti bildiğin Luffy. Ve aradan 2 yıl geçmiş ne yapmasını bekliyon? Verdiğin örnek hiç olmamış:artiz:

Gon gitsin kumda oynasın artist ne olacak:(
Killua kurban olsunlar bizde olam:cool:

Bölmü ingilizce izledim
Bölüm çok duygusal olmuş ama beğendim yine de
Bid biri şu Pouf'u gebertsin artık adam acıka ara en uyuz olduğum anime karakteri oldu 3 bölümde adminler razıysa bi küfür edeyim banı neyse yatarız:D

Bu hafta biraz yavaşlatmışlar sanki animeyi daha hızlı geçmesini ekliyordum açıkçası. Yine de güzel ölüm olduğunu söyleyebilirim ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık