Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangaya sadık kalması değil sorun bazı bölümler gereksiz uzatılmış ayrıntıya girerim bir ara yanlız hata derken mantık hatası değill daha çok abartılı ve gereksiz uzatmalar var ki bunlar manga da olan şeyler diye düşünüyorum ayrıca asıl sıkıntı oyun adasından sonra (adanın ismini hatırlamadım) tarzını bozmuş gibi geldi bana
tek ben değilim demek ki :) gerçekten oyun adasından beri bir düşüş var.

ayrıca gon'un öfkesi en iyi kısımlardan biriydi bence. Şu dedenin dövüşünden daha zevkliydi kanımca. Çok güzel yansıtılmış, öfkeden kopmuş durumda ama tedavi edilen kıza bir şey olacak diye de tutuyor kendini. fazla iyi biri zaten iyi oldu böyle bir halini görmemiz.

Oyun oynadıkları arc ve bu arc çok kötü zaten seri tamamlandığı zaman muhtemelen en kötü arclar bu ikisi olacak
Greed island gerçekten kötüydü ama meruem vs netero'dan sonra bu arc kurtardı kendini, ki başları da biraz yavaş olsa da shonenlerden beklenmeyecek ölçüde şiddet içerdiği için sıradanlığın ötesine geçti bence..

Greed island gerçekten kötüydü ama meruem vs netero'dan sonra bu arc kurtardı kendini, ki başları da biraz yavaş olsa da shonenlerden beklenmeyecek ölçüde şiddet içerdiği için sıradanlığın ötesine geçti bence..
2 vs var zaten bu arcı izlenebilir kılan. Ama yine de kötü bir arc gerçekten kan ve şiddet her zaman günü kurtarmıyor

ustad benim demek istediğim mangasıyla alakası yok demek değil animesi kötü değil mangasıyla birebir lakin bazı bölümler anime olarak uzatılmış gereksiz lakin sinir olduğum bölümlere örnek : saraya girişteki 10sn lik kesimi 20 dk da anlatması ..
mangası içinde eleştirim var karınca muhabbeti gereğinden fazla uzatılmış işin garip gelen tarafı ki bence güzel olan asıl kısım 4 kişilik bir grup olarak başlamaları ama böyle kalmamış ara ara dağılsalarda tekrar bir araya gelmişlerdi lakin karınca muhabbetinde diğer karakterler unutuluyor böyle olmamalıydı karıncaların gücü abartılmış o yüzden mangada sonrası için konu kalmamış gibi
oyun adasında örümceklerle ilgili olaylar yarıda kaldı ne olup bittiği anlatılmadı yada ben kaçırdım bilmiyorum
kısasca şikayetim karınca muhabbetine kadar giden dengeyi sonrasında acaip bozmuş mangaka o yüzden çok garipsedim sanki gündemde kalmak için çırpınmış gibi geldi o yüzden biraz üzüldüm :(

ustad benim demek istediğim mangasıyla alakası yok demek değil animesi kötü değil mangasıyla birebir lakin bazı bölümler anime olarak uzatılmış gereksiz lakin sinir olduğum bölümlere örnek : saraya girişteki 10sn lik kesimi 20 dk da anlatması ..
mangası içinde eleştirim var karınca muhabbeti gereğinden fazla uzatılmış işin garip gelen tarafı ki bence güzel olan asıl kısım 4 kişilik bir grup olarak başlamaları ama böyle kalmamış ara ara dağılsalarda tekrar bir araya gelmişlerdi lakin karınca muhabbetinde diğer karakterler unutuluyor böyle olmamalıydı karıncaların gücü abartılmış o yüzden mangada sonrası için konu kalmamış gibi
oyun adasında örümceklerle ilgili olaylar yarıda kaldı ne olup bittiği anlatılmadı yada ben kaçırdım bilmiyorum
kısasca şikayetim karınca muhabbetine kadar giden dengeyi sonrasında acaip bozmuş mangaka o yüzden çok garipsedim sanki gündemde kalmak için çırpınmış gibi geldi o yüzden biraz üzüldüm :(
O 10 saniyeyi 20 dakikada anlatma olayı animede hızlı bile geçildi aslında.
Orada en ufak bir yanlış hareket ölüm olduğu için her hareketlerini düşünmek zorundalar.

Ayrıca yaşadıkları psikolojik baskıyı falan da iyi yansıtmışlardı, ki asıl belirtilmek istenen nokta da oydu.

Karınca muhabbetinin finali çok farklı olduğu için sonraki olaylar çok kolay bağlandı aslında.
Ayrıca bu arcta çok önemli bir adam öldü: netero.
Sadece bu adamın boşluğundan bir arc çıkar :D

Denge olayı içinse hele bir arc bitsin, sonra tekrar bakarsın ne olmuş ne bitmiş diye :)

mangayı öyle bir kurcaladım sadece ama sonuna yaklaşmış. Ne olup bittiğini elbette bilmiyorum ama nedense bazı bölümler beni acaip rahatsız etti. O yüzden biraz eleştirmek istedim bittiğinde daha net konuşabilirim. Erkendir belkide :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık