Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morel'in Colt'a sorduğu soruya dikkat et biraz. Onlar da doğru bulmuyor onların yaptığı şeyi. Kaldı ki karıncalarda da 5 parmağın 5'i bir değil. İleride daha iyi anlayacaksın. Bu arada karıncalardaki bozulmuşluk da onlara insanlardan geçen bir durum. Bir Colt'a bak bir de o devletin yeraltı örgütündeki kişiler yenmeye başlandıktan sonraki çıkan karıncalara.Kral saraya girdiğinde ordaki bir kadınla ufak bir konuşmasıvar ona dikkat et. Besin zinciri olayına hiç girmeyeceğim. Anlaşamayacağız o konuda çok belli. Et yiyen birinin bakış açısıyla yazmaya çalıştım sana halbuki. Neyse uzatmaya gerek yok, çok çabuk agresifleşebiliyorum bu konularda. Hiç bozmayalım ortamı.
Bence de uzatmayalım.:)

Kim çekilmiş ki?
O bölümden sonrasını izlemedim neler olduğunu bilmiyorum o yüzden.Sadece Colt'u koruyacaklarına söz verdikleri kısımı duyunca hemen izlemeyi durdurup buraya yazdım.

Akıllı,Düşünebilen ve geçmişi insan kökenli olan kimeralar oldukları için bazılarına acıma duygusu gösterdiler. 10 parmağın 10'uda aynı değil sonuçta kimeranın iyisi var ki Muhafızlarla olan dövüşte en büyük katkıyı görünmese de (mecazi olarakta) o nefes tutan kimera arkadaş veriyor. Ha tüm insanlığın potansiyel düşmanı bu adamlar kökünden kazımamız lazım gibi bir akaunivari bir düşünce de anlaşılabilir. Gerçi HxH dünyasında insanların yaşadığı bölge dünyanın %2'si falan ama neyse :D

Akıllı,Düşünebilen ve geçmişi insan kökenli olan kimeralar oldukları için bazılarına acıma duygusu gösterdiler. 10 parmağın 10'uda aynı değil sonuçta kimeranın iyisi var ki Muhafızlarla olan dövüşte en büyük katkıyı görünmese de (mecazi olarakta) o nefes tutan kimera arkadaş veriyor. Ha tüm insanlığın potansiyel düşmanı bu adamlar kökünden kazımamız lazım gibi bir akaunivari bir düşünce de anlaşılabilir. Gerçi HxH dünyasında insanların yaşadığı bölge dünyanın %2'si falan ama neyse :D
Bende biraz Akainu tarzı düşünce var galiba "mutlak adalet." :ehe:

Unknown

Ohooo sen çok farklı telden çalıyorsun dostum.Biraz anti hümanistlik sezdim sende.Bu konu üzerine fazlasıyla tartışabiliriz ama buna gerek yok. Sadece şunu söyleyeyim;benim düşünceme tamamen zıt durumdasın.
Ben tüm canlıların değerinin eşit olduğunu söylüyorum sadece.Hangi türün besin olduğu farketmeksizin bir katliam olduğu kesin..Ondan bahsediyorum ortada suçlu falan yok bana göre..Ki aşağıda yazdıklarına göre daha seride güncelde değilsin yani görmediğin sürü ile şey var..Son olarakta benim görüşüm pek değişmeyecek ama sen güncele geldiğinde değişmezse de denicek birşey yok..

Ben tüm canlıların değerinin eşit olduğunu söylüyorum sadece.Hangi türün besin olduğu farketmeksizin bir katliam olduğu kesin..Ondan bahsediyorum ortada suçlu falan yok bana göre..Ki aşağıda yazdıklarına göre daha seride güncelde değilsin yani görmediğin sürü ile şey var..Son olarakta benim görüşüm pek değişmeyecek ama sen güncele geldiğinde değişmezse de denicek birşey yok..
Söylediğin gibi fikrim değişebilir sonuçta belirli bir düşünceye saplanıp kalmayı sevmiyorum.Neyse güncele geldiğimde tekrar konuşuruz bu konuyu.:)

İyi geceler beyler.

oyun a girene kadar gayet basit muntazam ve eğlenceli giderken neden oyuna girdiklerinde naruto sasuke sakura üçlüsüne özentilik duymuş ki? soruyorum sana hxh mangakası, hangi zalım editör tavsiye etti de ikna oldun buna?

Kralı bu haliyle nasıl durduracaklar gerçekten merak ettim, eski hali bile Netero'ya (en güçlü birkaç insandan biri) birkaç gömlek fazla gelmişti, şimdi daha da güçlü oldu, olayın içine yine bomba vb gibi bi hile karışmazsa Netero kıvamında 4-5 kişi aynı anda saldırsa bile bişey yapamazlar..

Croco-Boy

Son bölümde muhafızların saçma sapan orgazm hareketleri midemi bulandırdı. arkadaş geçin direk gon bölümüne. Yok o ona vurdu. İliklerime kadar em beni kral-sama !

Kan aksın artık kedinin kuyrugu kopsun bir an önce !

Şu an 120. bölümdeyim. Haddinden fazla uzatmışlar olayı iyice sıkıldım artık.Olaylar OP'den bile yavaş ilerliyor arkadaş olacak iş değil.:ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık