Benim için hala en efsane sahne Chrollo'nun binanın tepesindeyken arkasından giren müzik.
Evet cidden çok iyiydi. Benim de şimdilik favori bölümüm Kurapika vs Uvogin'di. Tam hatırlayamıyorum ama 47. bölüm olması lazım.Benim için hala en efsane sahne Chrollo'nun binanın tepesindeyken arkasından giren müzik.
Tekrar izlemek isteyenler için:Benim için hala en efsane sahne Chrollo'nun binanın tepesindeyken arkasından giren müzik.
İnsanlarda yaşayabilmek için yüzlerce canlıyı yok ediyor..Aynı mantık pek birşey değişmiyor yani..92. bölümde avcılardan nefret ettim.O kadar insanı öldüren yaratıklara acımak da neyin nesidir arkadaş kafayı yiyeceğim. Yüzlerce insanı yiyen,dünyanın başına bu belayı saran kraliçeden çıkan minik yaratığı korumak için söz veren Colt'u korumak için söz veriyorlar bir de utanmadan.Ayıp lan resmen.Alayını telef etmeleri lazımdı.Mangaka sıvamış bu konuda resmen.
Bence değil. Çoluk çocuk fark etmeksizin soykırım yapanlara acımaya hiç bir zaman anlam veremem ne yazık ki.İnsanlarda yaşayabilmek için yüzlerce canlıyı yok ediyor..Aynı mantık pek birşey değişmiyor yani..
İnsanların başka türleri besin olarak tüketmek için bir sektörü, fabrikalaşmış bir sistemi yok değil mi? Bütün dünya ve içindeki her şey insanlarındır nasıl olsa değil mi?Bence değil. Çoluk çocuk fark etmeksizin soykırım yapanlara acımaya hiç bir zaman anlam veremem ne yazık ki.
Tamam kardeş madem öyle tavuklar toplanıp katletsinler insanları.İnsanların başka türleri besin olarak tüketmek için bir sektörü, fabrikalaşmış bir sistemi yok değil mi? Bütün dünya ve içindeki her şey insanlarındır nasıl olsa değil mi?
Tavuklar evrim geçiremiyor ama Kimera Karıncaları evrim geçiren bir ırk ve insanlardanda üstün ırk haline gelerek besin zincirinin tepesine çıkıyor.Ve temel ihtiyaclarını insanlardan kazanıyorlar yani doğal birşey..Ama bazı karıncalar sadece zevk için insan avlıyorlar buda sana birşeyleri hatırlatıyordur.İnsanlardan farkları yok hatta Meruem in Netero ile vs sinde söyledikleri insanların sisteminden daha güzeldi..Tamam kardeş madem öyle tavuklar toplanıp katletsinler insanları.
Yapabilseler yaparlardı muhtemelen zatenTamam kardeş madem öyle tavuklar toplanıp katletsinler insanları.