2011 iyidir ondan başla..Arkadaşlar seriye başlamayı düşünüyorum animesine. Ama arkadaşımın dediğine göre 2 tane varmış. Bi eskisi bide 2011 yapımı. Hangisini izliyim
O olay mangada da öyleydi galiba hocam yani animecilerin şuçu yok, bu arc en kötü hxh arcı gençler sıkıntı orada. Daha önceki bölümlerde slow motiondu onlara owww wuwww diyen adamlar son zamanlarda beğenmemeye başladı Sıkıntı animecilerde değil, eldeki mazleme kötü bana göre, bu arcın tek artısı gon,netero gibi adamların ölümüne dövüşlerini izleyeceğiz başka birşey yok bence hatta arcın başında harcanan kite karakteri bütün bu arca bedeldir bile diyebilirim neredeysekilluanın babasına bunların böcek olduğunu hatırlattığı için saygılarımı sunarım
Aga bu animeyi yapanlar bizi salak zannediyor olmalı her durum futbol maçı gibi açıklanıyor arkadaş bazı anların büyüsünü kaçırıyor
Youpi op arkadaş
Shoot Knuckle iyi dövüştünüzde fazla atar batacak gibi
mangasını okumadığım için olabilir slow motionlarda sıkıntı yok aslında anlayabiliyorum çünkü mangasına yaklaşmış sanırım böyle ufak tefek uzatmalar olması normal sanırım tabi animede bölüm içinde filler var mı orasını bilmiyorumO olay mangada da öyleydi galiba hocam yani animecilerin şuçu yok, bu arc en kötü hxh arcı gençler sıkıntı orada. Daha önceki bölümlerde slow motiondu onlara owww wuwww diyen adamlar son zamanlarda beğenmemeye başladı Sıkıntı animecilerde değil, eldeki mazleme kötü bana göre, bu arcın tek artısı gon,netero gibi adamların ölümüne dövüşlerini izleyeceğiz başka birşey yok bence hatta arcın başında harcanan kite karakteri bütün bu arca bedeldir bile diyebilirim neredeyse