Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle hissettim Killua'nın peder tek atınca karıncaya. Olur bence o iş.
Valla benim tahminim Kralın korumaları Hayalet takımının as üyelerinin seviyesinde veya az bişey üstü gibi geliyor(Feitan, Phinx, Nobunaga vs..) Silva, Zeno, Chrollo ve Hisoka da bunların bir gömlek üstünde olduğunu düşünürsek bu adamlar muhafızları biraz zorlanarak da olsa yenerler. Morel de tam güçte anca denk olur.. Diğerleri kesinlikle yancı :D

Birde Pouf'un güç olarak diğerlerinden daha zayıf olduğunu düşünmeye başladım, sanki daha çok efektif bir tipmiş gibime geliyor..

Croco-Boy

Valla benim tahminim Kralın korumaları Hayalet takımının as üyelerinin seviyesinde veya az bişey üstü gibi geliyor(Feitan, Phinx, Nobunaga vs..) Silva, Zeno, Chrollo ve Hisoka da bunların bir gömlek üstünde olduğunu düşünürsek bu adamlar muhafızları biraz zorlanarak da olsa yenerler. Morel de tam güçte anca denk olur.. Diğerleri kesinlikle yancı :D

Birde Pouf'un güç olarak diğerlerinden daha zayıf olduğunu düşünmeye başladım, sanki daha çok efektif bir tipmiş gibime geliyor..
Başkan netero hayalet takım hakkında ; Pitou ve diger muhafızlara yaptığı övgüleri yapmaz bile. Hayalet takımı gerçekten güçlü ama bir pitou etmez birebirde. Pouf'tan yada youpiden güçlü olabilirler ama...

Başkan netero hayalet takım hakkında ; Pitou ve diger muhafızlara yaptığı övgüleri yapmaz bile. Hayalet takımı gerçekten güçlü ama bir pitou etmez birebirde. Pouf'tan yada youpiden güçlü olabilirler ama...
Pitou ile diğer muhafızlar arasında dünya kadar fark olduğunu sanmıyorum, güçlüyse bile çok az güçlüdür diğerlerinden bence. Bir Chrollo etmez :D

Biz olayı 5-6 bölüm boyunca izlediğimiz için muhafızlar şu ezik adamları aradan çıkaramadı diye düşünüyoruz ama bu bölümün sonunda gördük ki operasyon başlayalı daha 3 dakika olmuş, kabul edilebilir bir süre, öte yandan şu kelebek olan ya cidden tırt yada mal, arkadaş kozaya girip karşıdakinin ruh haline fal açmak nedir, akıt pekmezini çık dışarı :/..

Biz olayı 5-6 bölüm boyunca izlediğimiz için muhafızlar şu ezik adamları aradan çıkaramadı diye düşünüyoruz ama bu bölümün sonunda gördük ki operasyon başlayalı daha 3 dakika olmuş, kabul edilebilir bir süre, öte yandan şu kelebek olan ya cidden tırt yada mal, arkadaş kozaya girip karşıdakinin ruh haline fal açmak nedir, akıt pekmezini çık dışarı :/..
Ruh halini zaten kozaya girmeden de anlıyordu. Pouf kadar kralına düşkün bir adam vakit kaybetmek adına da olsa öyle bir şey yapıyorsa Morel'e acımak lazım :( Gerçi Morel çakal adam bir şekilde kurtulabilir gibi geliyor.

Knuckle ve Shoot için hiç umut yok be :( Adamlar sırtlarında ölümle beraber gidiyorlar resmen. Bir defa düştüler mi gidecek ikisi de :D Shoot düştü gerçi de Youpi öldürmeye bile gerek duymadı :oleyo: Yine de şurda bayağı bir etkilendim :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık