Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahasfşnasdfasşfn kahkaha attım lan Pouf'un halleri neydi öyle ahahaha öldüm yeminle şu ana kadarki en komik hxh bölümüydü:D Genel olarak izlerken canım sıkıldı gülmeli yerler haricinde arkadaki dayı Allah aşkına biraz daha az konuş nolur çıkın artık görüntülü analiz modundan dedim durdum hep ama o son 20-30 saniye varya işte bölümü yayınlamasalarmış sadece o sahneyi koysalarmış bile gideri vardı Gon'un tipi çok fena yapmışlar çok

Yeter be kaç haftadır sadece konuşuyorlar. Bölümün %90 ı konuşma konuştukça konuşuyor. Dalacaksan dal dalmayacaksan da sus laf kalabalığı yapma. Şuan hiç sarmıyor ne oldu buna böyle yahu uzattıkça uzatıyorlar bölümleri adamlarla kapışma yok bir şey yok. İzlemek için izliyorum resmen zevk falan aldığım yok.
Hep dövüş, aksiyon, hareket mi bekliyorsunuz anlamadım? Bölümü izlemedim ama şuan bulundukları yerde uyulması gereken bir plan var. Karakterlerin duyguları, o an yaşadıkları gerilim, heyecan var. Bunların etkili bir şekilde aktarılması için o uzun sahneler gerekli. Muhtemelen anime bu arc'tan sonra bitecek. Adamlar biraz daha uzun tutmaya çalışıyorlardır.

Sürekli kavga dövüş aksiyon olsun kan gövdeyi götürsün tarzı bir şey istediği mi söylemedim. Sadece konuşmalardan gına geldi sürekli birileri konuşuyor. O ağlıyor bu ağlıyor... Bu arcın başından beri öyle çok aksiyonlu bölümlerde olmadı ama o bölümler bunlar kadar sıkmıyordu. Planları kralı ve diğer adamları ayır sonra dal gitsin değilmiydi ? ee ayırdın işte dal ne bekliyorsun nedir bu konuşma merakın :of:
Mangasını okuduğumdan rahatlıkla söylebilirim ileride çok ayıp etmişim diyeceksin :D

Sahneleri biraz uzatmaya başladılar sanki :/ Geçen hafta tamam dedik de 2-3 hafta böyle giderse buraya gelene kadar ki yaşattıkları tempoya ayıp olacak. :D

Croco-Boy

1 haftalık bekleyişin ardından uzatılan sahneler moral bozsada gelecek bölümlerin heyecanı bunu kapatıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık