Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monkey :D Luffy

1-Kaç tane karakter gördük ki kaçıyla karşılaştıralım. En iyi nen kullanıcısı şu an kralla kapışacak dendi ama yaşlılık etkiler mi bilemeyiz.
2-Kendisi bile biraz paslandığını söyledi ölçüt olarak ne değerlendirmesi bekledin ama emin olamadım :D
3-Örümcek takımı zaten anavatanlarında bu tarz bölümde görünmediler mi? Filler mıydı bilmiyorum da Hisoka eminim sağda solda kendi dişine göre birşeyler bulmuştur.
4-Karıncalar büyük ihtimalle türleri kabul edilen yeni bir ırk olacaklar. Şehirleri falan olabilir.
5-Son bölümde biraz cevabını aldık sanırım :D Hiç sevmesemde iman gücü bazen serilere cidden heyecan katabiliyor çok sık kullanılmayınca.
6-Onlar en başından yenmek için girmediler zaten. Kral aradan çıkarılırken meşgul tutmak için oradalar. Hepsi zaten intihar görevinde orada. Umdukları şey kral ölünce yaşama amaçlarını kaybeden muhafızları da aradan çıkarmak. Çok güçlü görev düşünceleri var karıncaların çünkü.

Anime izleyicisi olarak düşüncelerim bunlar eklemek isteyen olursa tam tartışmak için zaman bence :D
ya şöyle chrollo,killuanın dedegilleri falan kralı görünce töbeden gelmedikleri kaldı biraz değişik geliyor hala bana ondan birde dolu dolu anime tartışasım geldi neteroya gelirsek benim merağım bu adam 130 yaşında falan yaşlılık faktörü ne kadar etkilemiştir çok merak ediyorum ondan sizlerin görüşleri nelerdir?bir de intihar da saçma geliyor velevki netero kralı yendi ama bizimkiler alayı telef oldu geri dönüp youpi yi poufu kediyi kim durduruacak?

ya şöyle chrollo,killuanın dedegilleri falan kralı görünce töbeden gelmedikleri kaldı biraz değişik geliyor hala bana ondan birde dolu dolu anime tartışasım geldi neteroya gelirsek benim merağım bu adam 130 yaşında falan yaşlılık faktörü ne kadar etkilemiştir çok merak ediyorum ondan sizlerin görüşleri nelerdir?bir de intihar da saçma geliyor velevki netero kralı yendi ama bizimkiler alayı telef oldu geri dönüp youpi yi poufu kediyi kim durduruacak?
Dediğimi anlamamışsın bak muhafızların çok güçlü görev anlayışları var. Pouf mesela en güçlü örneği kendini bir kez kraldan şüphe duydu diye pislikten daha aşağılık görüyor. Şimdi düşünsene birisi kralı öldürecek Pouf gidip yardım edemeyecek. Direk bence intihar eder orada yaşamaya hakkım yok artık diye. Bir de muhafızlardan hiçbiri kraldan sonra "yönetme" etkilerini kullanmadılar farkettiysen. Koşulsuz şartsız boyun eğme var. Boyun eğecek birşey kalmaz ise yaşama amaçlarını kaybedecekler. Bunun için yaratıldılar çünkü. Diğer acemice insanlardan yaratılan askerlerden farklılar. Kendi düşünceleri güçlü görev duygusuyla yok edilmiş durumda ki Youpide düşünce de yok.

Unknown

Boş denemez ama aksiyonlu bir bölüm değildi sanırım haftayada öyle olmayacak olsun izlerim ben yinede sonunda olucak bu aksiyon :D

Dediğimi anlamamışsın bak muhafızların çok güçlü görev anlayışları var. Pouf mesela en güçlü örneği kendini bir kez kraldan şüphe duydu diye pislikten daha aşağılık görüyor. Şimdi düşünsene birisi kralı öldürecek Pouf gidip yardım edemeyecek. Direk bence intihar eder orada yaşamaya hakkım yok artık diye. Bir de muhafızlardan hiçbiri kraldan sonra "yönetme" etkilerini kullanmadılar farkettiysen. Koşulsuz şartsız boyun eğme var. Boyun eğecek birşey kalmaz ise yaşama amaçlarını kaybedecekler. Bunun için yaratıldılar çünkü. Diğer acemice insanlardan yaratılan askerlerden farklılar. Kendi düşünceleri güçlü görev duygusuyla yok edilmiş durumda ki Youpide düşünce de yok.
yok o konuda haklısın ama bunu biz biliyoruz başkanın elemanlarının bu nitelikte bir bilgisi yok diye biliyorum ve planlarını ben bir hele şu krala ulaşamda gerisi nenime kuvvet diye kurmaları biraz değişik geldi sadece al ulaştın krala ve planda hiç bir üstünlükleri yok kral ölse bile aksi senaryoda gene alayı telef oluyor biri demişti sanırım sendin kite ilk görününce adam kafasında ölüm damgasıyla geziyor diye şuan adada herkes bu damgayla geziyor ve 3 bölümdür karıncaların über kuvvetine vurgu var nasıl mantıklı bağlanacak merak ediyorum:Dkomple adaya nükleer bomba falan mı atacaklar:D yada birileri daha mı yardıma gelecek orasını çözemedim

yok o konuda haklısın ama bunu biz biliyoruz başkanın elemanlarının bu nitelikte bir bilgisi yok diye biliyorum ve planlarını ben bir hele şu krala ulaşamda gerisi nenime kuvvet diye kurmaları biraz değişik geldi sadece al ulaştın krala ve planda hiç bir üstünlükleri yok kral ölse bile aksi senaryoda gene alayı telef oluyor biri demişti sanırım sendin kite ilk görününce adam kafasında ölüm damgasıyla geziyor diye şuan adada herkes bu damgayla geziyor ve 3 bölümdür karıncaların über kuvvetine vurgu var nasıl mantıklı bağlanacak merak ediyorum:Dkomple adaya nükleer bomba falan mı atacaklar:D yada birileri daha mı yardıma gelecek orasını çözemedim
Önceki bölümlerde Morel baskan için " Zaferi kesinleştirmesi için zamana ihtiyaç var." Hatta son gün saldırmalarının bir nedeni de buydu. Yani ben zafer garanti diye bakıyorum şuanda. Yani A planı olmazsa B olmadı C. Sonuçta tecrübe işi bi yerde.

Reversi

Neteronun gon yaptığı işaret çok hoşuma gitti.İçeride bitir işini dercesine intikam zamanı gon gibisinden..:D Pouf uyuz oldum arkadaş zırlamaktan başka bir şey yapmıyor.İnşallah sapıtmazlar Uzun zamandır bir animenin bölümlerinin bitmemesi için dua ediyorum.

Kişisel fikrimi sorarsan ben sadece Youpi takımının öleceğini düşünüyorum ama bu Kite kadar belli değil ya:D O adam direk ölecek ilk sahnesinde nedense içime doğdu :D Bunun yanında Kite bilinmeze doğru giderken bu adamların çoğu hareketi planlı nerede durup nerede geri çekileceklerini biliyorlar. İçeriden bilgileri var çünkü diğer karıncalardan. Ben de tam olarak nasıl yeneceklerini göremiyorum özellikle kralı olayı heyecanlı yapan da bu ya:D

Önceki bölümlerde Morel baskan için " Zaferi kesinleştirmesi için zamana ihtiyaç var." Hatta son gün saldırmalarının bir nedeni de buydu. Yani ben zafer garanti diye bakıyorum şuanda. Yani A planı olmazsa B olmadı C. Sonuçta tecrübe işi bi yerde.
sol baştan power up olur diyorsun klasik shounen bitişi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık