Bu bölüm iyi kalbi geçti pısırık oldu. Kadın gözünün önünde şövalyeye bana bağlısın diyor. Durdurup hayırdır hepiniz de bana bağlısınız demesini bekledim. Akabinde cole nin boynunu vurdurmasını ama ölmeye yer arıyor kendisi...O değil de bu bölümde Kral Viserys ne güzel oynamış. Bu diyar için fazla iyi kalpli birisi, üzülüyorum kendisine. Ne zaman görsem aklıma Bizim Aile filmindeki Yaşar Usta geliyor.. Ailesine sahip çıkmaya çalışıyoruz aileyiz biz yeter diyor... Garibim
Çocuk resmen küllerinden doğru. Ne takan vardı ne ejderi tek seferde hepsini aldı.Dizideki karakterlerden en sevilesi Aemond benim gözümde şu an.
Daemon 'bad boy' ama en hıyarından.
Rhaenyra itici. Ergenliği hiç çekilmezdi şu an hala öyle.
Kral zaten ezik. Hani iyi niyetli tamam da çok vasıfsız.
Aegon daha da vasıfsız.
Alicent patlamaya hazır bomba. Zeki filan da değil fazla. Ah nerdesin Cercei...
Cole kekoların dizideki vücut bulmuş hali.
Rhaenyra'nın çocuklara değinmeye bile gerek yok.
Otto ve Larys iyi denilebilir. Birisi Tywin'in diğeri Serçeparmağın yanından geçemez tabi ama izlemesi zevkliydi en azından.
Yanlış ailede yanlış zamanda doğdu...Çocuk resmen küllerinden doğru. Ne takan vardı ne ejderi tek seferde hepsini aldı.
Tüm yeşillerin yeşil tutmasının ana sebebinin simplik olması da hiç şaşırtmıyor
Şu pozun tam ne pozu olduğunu burada yazamam da, Özgür Demirguts pozu veren karakterlerin yanında olacağımı düşünmüyorsun dimi?Tüm yeşillerin yeşil tutmasının ana sebebinin simplik olması da hiç şaşırtmıyor
@William cutting jsdkfgdsg
Çok iyi bölüm olmuş. Y*şil pislikler gerçek yüzlerini gösteriyor. Çocuk istismarcıları, saygısızlar, cani saldırganlar, gaspçılar, hainler. Ne ararsan var. Palu ailesi gibi cenah.