Çok önemli değil de hırkızı oynayacak oyuncu bu mu yoksa fanart mı çektin?Konuya göz gezdirdim atılmıştı fotosu sıkıntı olmaz demiştim. Neyse yapcak bir şey yok. Öngörülemez bir şey değildi pek.
Çok önemli değil de hırkızı oynayacak oyuncu bu mu yoksa fanart mı çektin?Konuya göz gezdirdim atılmıştı fotosu sıkıntı olmaz demiştim. Neyse yapcak bir şey yok. Öngörülemez bir şey değildi pek.
Oynayacak eleman bu.Çok önemli değil de hırkızı oynayacak oyuncu bu mu yoksa fanart mı çektin?
Yeni bölüm fragmanında da var. Kitaplarda kendisi severdim dizide daha çok sevicem gibi duruyor.
Tam dediğim gibi sünepe abisini köpeği yapacak bir tip olmuş abisinin tipi de çok iyi ayarlamışlar. Yine de komple varoş tayfaya lanet gelsin, tarafımız belli.Oynayacak eleman bu.
Yeni bölüm fragmanında da var. Kitaplarda kendisi severdim dizide daha çok sevicem gibi duruyor.
Siyah taraf hiç ilgimi çekmiyor. Yeşilde de bi Aemond var işte. Cole filan tam bir yıkık.Tam dediğim gibi sünepe abisini köpeği yapacak bir tip olmuş abisinin tipi de çok iyi ayarlamışlar. Yine de komple varoş tayfaya lanet gelsin, tarafımız belli.
R - D tarafı varoş ve yıkık tayfanın her anlamda çok üzerinde. Cole köpeği falan tam bir çapsızlık abidesi. Bu bölümdeki çirkeflikleri de destansıydı.Siyah taraf hiç ilgimi çekmiyor. Yeşilde de bi Aemond var işte. Cole filan tam bir yıkık.
Şu ejderyası olmayan velet mi bu?Yetişkin Aemond ya ppdeki spoiler değil.
Bu adam tam bir Targeryan havası veriyor bana. Abisi sünepe zaten 6. bölümden belliydi.R - D tarafı varoş ve yıkık tayfanın her anlamda çok üzerinde. Cole köpeği falan tam bir çapsızlık abidesi. Bu bölümdeki çirkeflikleri de destansıydı.
Velet rüştünü ispatladı. Önce canını ortaya koyup sidikli haliyle ejderha hacıladı ardından 1 vs 4 attı galip geldi üstüne tatava yapmayın dövüştük bitti adil bir kavgaydı dedi. Zaman atlaması sonrası varoşların mvpsi olur bu çocuk ejderhasıyla birlikte. Ama benim gözümde sonuç bu bölüm netleşti. Siyahlar aşırı güçlü, Rheanyra - Daemon ortaklığı feci harcayacak bunları. (Kitapçılar herhangi bir imada bulunmasın)Bu adam tam bir Targeryan havası veriyor bana. Abisi sünepe zaten 6. bölümden belliydi.
Hangi ejderhayı aldı Vhagar mı? Onu aldıysa yakışır reise geçen ki bölüm ejderham yok hüüüü diyordu belliyi sanki sjdfhsdjfVelet rüştünü ispatladı. Önce canını ortaya koyup sidikli haliyle ejderha hacıladı ardından 1 vs 4 attı galip geldi üstüne tatava yapmayın dövüştük bitti adil bir kavgaydı dedi. Zaman atlaması sonrası varoşların mvpsi olur bu çocuk ejderhasıyla birlikte. Ama benim gözümde sonuç bu bölüm netleşti. Siyahlar aşırı güçlü, Rheanyra - Daemon ortaklığı feci harcayacak bunları. (Kitapçılar herhangi bir imada bulunmasın)
Olum bölümü izlemeden niye dadanıyorsun bu konuya lan spoiler verdik ayak üstü sana da : / Onu hacılıyor evet ama tam bir beton yetmez vakası hacılama şekli. Saygı duydum.Hangi ejderhayı aldı Vhagar mı? Onu aldıysa yakışır reise geçen ki bölüm ejderham yok hüüüü diyordu belliyi sanki sjdfhsdjf