Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    91
Olum bölüm çok karanlıktı bazı sahnelerde hiç bişey belli olmuyordu ya. Ona sinir oldum. Ama baya sağlam bölümdü team green forova. :D Aeomond hepsinin içinde geçsin o ejdere yaktırsın cayır cayır. Tüm hepsini.
 
Sahne sahne incelemeyi hak eden müthiş bölüm. Biz ejder istedik adamlar ateşiyle verdi, kan olsun dedik şelale gibi akıttılar üfff. 2 kısım çok hoşuma gitti 1.si keira nın geralt'a söylediği gibi ya hazıra konanlar yada talihini kendisi yaratanlar. Çocuk hakkıyla ejderi aldı. 2.kısım da ejder soyluların aslında birlikte ne kadar tehlikeli olabileceğini gösterdi. İçi ateşle yananlar ya da bu ateşi söndürenler. Adamlar gereksiz gizem, gereksiz sahne, saçma sapan la bu nereden geldi dedirtmeden bam bam vuruyor...
 
Vhagarın nefes alışı duyulduğu anda böyleydim. Bu serinin kalitesi gerçekten çok iyi.
 
R - D tarafı varoş ve yıkık tayfanın her anlamda çok üzerinde. Cole köpeği falan tam bir çapsızlık abidesi. Bu bölümdeki çirkeflikleri de destansıydı.
Sevdiğim kız bana bakmayınca şıllık diyen taraf değiştiren karaktersizin birisinden ne bekliyordunuz?

Gerçek hayatta yeşiller hiç sevmem (dolar ve ağaç dışında) kurgu evrende mi seveceğim. Yaşasın Siyahlar!
 
Viserys aradan çıksa kan gövdeyi götürecek. Dizi bu hissiyatı çok iyi veriyor. Vhagara da bayağı sahne harcamışlar. Parayı Vhagara dökmüşler bence çok iyi karar olmuş.
Aegonu da gelen giden tokatlıyor, tekmeliyor bu çocuk iyi büyümüş. Kralın karşısında da iyi durdu doğruyu söyledi.
 
O değil de bu bölümde Kral Viserys ne güzel oynamış. Bu diyar için fazla iyi kalpli birisi, üzülüyorum kendisine. Ne zaman görsem aklıma Bizim Aile filmindeki Yaşar Usta geliyor.. Ailesine sahip çıkmaya çalışıyoruz aileyiz biz yeter diyor... Garibim
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık