Adam her yaptığında yeminini bozuyor ve yeminine önem verdiğini de görüyorsun, evlenseler bile başka yerde yaşamak istiyor. Sen gelmiş yok fahişesi neden olmadı diyorsun.Cole akıllı olsa öleni dinlerdi. Win win yapalım dedi kabul etse. Bir ömür prensesinin yanında olurdu, belli zamanda halvet de giderirlerdi. Diğerleri zaten çalı çırpı arasında iş görüyor alan memnun veren memnun. 1 tane çocuk olsun sarı saçlı ana-baba da şüphelenmez. Salaklığına kurban gitti...
Cole çok haklı senin kaçırdığın bir nokta var.Ya şimdi ben başka adamla evleneceğim seni de istersen vibratör olarak kullanırım demek tamam çoğu erkeğin kabul etmeyeceği bir şey ama kraliyet ailelerinin realitesi budur. Prensesler ancak disney masallarında falan her şeyi bırakıp kaçarlar böyle. Hadi bir umut girdin kız istemedi sal gitsin özgür şehirlerde başka Valyrialı kovala bu nedir yav.
Bak Daario'yı zerre sevmem. Ben de Adriana Lima Metin Hara etkisi bıraktı. Ama adam neyin içine girdiğini biliyordu. Dany evlendiğinde de bırakıp gittiğinde de güzel anlar için teşekkürler kraliçem dedi saldı. Cole agresif erkek triplerinde.
Rhaenyra, Cole ile ormandaki sohbetinde ne diyordu ? İşte bu sorumluluklar, yükler beni çok yoruyor böyle yaşamak istemiyorum bla bla, her zaman bunları söyleyip durmuş. Cole ise gelip sen zaten bana bunları söylüyordun o zaman gidelim beraber yaşayalım diyor. Sonuç kız gerçekten iki yüzlü. İlk başta yakındığı şeyin aslında en fazla istediği şey olduğunu anlıyoruz.
Cole bu bölüm gözüme girdi Reis favori karakterimdir.
Daemon ise yani bir şey söylemek istemiyorum anlaşılan bu diyarda Starklar hariç iyi adam yok