Youtube yaz vardır videosu ama çok zor olmasa gerekOyunu yeni indirdim. 6. maçı nasıl kazanacağım?
Bu dönemlerde birakmazsan kısa zamanda sarar.Oyunu hızlı öğrenmek adına twitch den türk yayincilarida izleyebilirsin Basarcos var mesela özellikle arena da cok yardımcı oluyor öneririm.6 hasar veren kartı kendi üzerimde kullandım. İlk kez oynuyorum.
Kartları öğrenmek için twich de heartstone kanalı var orayı izle .Kartların özelliklerini, desteleri ve combolari öğrenmene faydasi olur6 hasar veren kartı kendi üzerimde kullandım. İlk kez oynuyorum.
Merak ettiğin bir şey olursa sormaktan çekinme, seve seve yardımcı olurum6 hasar veren kartı kendi üzerimde kullandım. İlk kez oynuyorum.
Evet karşılıklı maç yapabiliyorsun.Sağ olasın. Arkadaşlarla oynanıyor mu bu oyun?
İyi iyi senin gibi nublar şart ya6 hasar veren kartı kendi üzerimde kullandım. İlk kez oynuyorum.
Kartlara alışmak ve belli kartları toplamak mesele. Sonrasında zaten halledersin. Heroların hepsini 20 seviye yap sonra hangisi zevk verirse ona göre hearthstonepwn'den deste yap oyna işte. Yu-gi-oh izlemişsindir zaten, mantığı aynı.Herkes iyi oynarsa tadı kalmaz.
Nickle beraber bir de sayı var. O da lazım. Benim mesela carpediem direkt ama sayı da lazım.
İlk galibiyetimi almış bulunmaktayım. Nick yazıyor sol altta. İsteye eklesin, oynarız.
Bir sürü kart var. Özellikleri zaten yazıyor üstünde. Heroları biraz ilerletip temel kartları aç az çok anlamış olacaksın zaten. Ek özellikler barındırıyor bazı kartlar.Lan adam bir kart okutuyor, iki tane eleman çıkıyor. Nasıl olacak bu?
Şimdi seviyeler var ya oynadıkça ilerliyorsun ve sana bi kart veriyor. İşte orada warrior, priest, shaman gibi herolar var ve her birinin farklı bi hero powerı ve temel destesi var. Onların her birini 15-20 seviye ilerlet, oynadıkça seviye atlayıp kart kazanacaksın hem biraz oyunu anlar ve kartlarını toplarsın hem de tecrübe kazanırsın.Kart seçimi olarak, düz kartları almadım hiç. Ek özelikleri olan kartları tercih ediyorum.
Heroları ilerletmekten kastın, ana karakterin level atlaması mı oluyor?
''Temel kartları aç'' bunu da anlamadım.