Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Hearthstone (2014)

Mage hastalık ya. Ranked da mage ile 130 winim varken diger classlarin toplam rank winini toplasan 30 etmiyor. Hastasiyim. O flamestrikelerin o fireballarin o unstable portallarin zevkini hiçbir class vermiyor nedense.

Unknown

Geçenlerde tekrar oynamaya başladım. Fazla olmadan bir Legendary çıktı "Prophet Velen" diye direk attım desteye ama görevler sağolsun aldıktan sonra hiç Priest ile ilgili birşey gelmedi. Hazır boşum diye deneme amaçlı girdim. Gerçektende aşırı derece Op bir kartmış mutlu oldum. Minblast ile 10 vurduktan sonra daha da mutlu oldum. :D

Oyuna Priest ile başladım ve full priest oynadım. Ranked'da 150W'e geldiğimde hala 17. rank'ı geçememiştim. Kontrol priest oynuyordum ama bir türlü ilerleyemedim. Üstelik Sylvanas, Emperor, Ysera, Grull gibi efsanelerim vardı.

Neyse efendim 2 hafta önce ucuz bir Frost Mage destesi kurdum. Oynanış mantığına alışmak biraz zaman aldı ama şu an patır-kütür yardırıyorum. İlginç bir oyun stili var. Tamamen rakibi oyalamaya ve fırsatını bulduğunda komboyu yapıştırıp oyunu bitirmeye odaklı. 12. Rank'a kadar geldik bakalım.

Bedavadan 3 pack isteyen varsa bilgisayarına s6 emülatörü kurup oyunu açabilir. Direkt 3 tane pack ve özel kart arkası geliyor.
Google a s6 hearthstone yazınca tonla rehber çıkıyor.

Bedavadan 3 pack isteyen varsa bilgisayarına s6 emülatörü kurup oyunu açabilir. Direkt 3 tane pack ve özel kart arkası geliyor.
S6 sayesinde geldi bana zaten
Su tavern brawlı ne güzel öldürmüşler. Bedeva kart hariç numarası kalmadı

Unknown

Pc den biraz uğraştım. Sonra sinir oldum vazgeçtim. 3 paket için çekilcek eziyet değil. Tabi kolay yolu varsa da büyük ihtimal ben bulamadım.

Patron çok güçlü ama oynaması da bir o kadar zor. 1 hafta uğraştım Death's Bite için Naxx 4. kanadı açtım şimdi deckle oyun kazanamıyorum iyi mi?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık