Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Hearthstone (2014)

Sizce hangisi?
Lahmacun en güzeli.Fan on knives'lardan birini ve perdition blade'i çıkarıp Loatheb be Bloodmage Thalnos al.Rogue'un en önemli kartlardan biri olan Thalnos yok.Loatheb'inde artık her deckte olması gerek.Çok çok çok güçlü bir kart.Mis gibi deck olur bu 2 kartı alınca.

Lahmacun en güzeli.Fan on knives'lardan birini ve perdition blade'i çıkarıp Loatheb be Bloodmage Thalnos al.Rogue'un en önemli kartlardan biri olan Thalnos yok.Loatheb'inde artık her deckte olması gerek.Çok çok çok güçlü bir kart.Mis gibi deck olur bu 2 kartı alınca.
Loatheb ve Thalnos yok;onların yokluğunda bu deckleri kullanıyorum. :D Edwin'i de dün craftladım 7 ranked aldım tek win serisinde. :D

@Knocking Master
Owl almamın sebebi handlocklar.Twilight drake'e silence + shiv ya da dagger güzel oluyor.

G&G Arenaya geldi
Free Arenayı kaçırmayın :good:

O değilde bu mech deckler uçacak demedi demeyin deathrattle felan yalan olacak
Mechanical Yeti
Harvest Golem felan :ehe:

Acaba Hangi class daha iyi uyuyor işte eğer Warlock olursa Oyun biter :hhh:

G&G Arenaya geldi
Free Arenayı kaçırmayın :good:

O değilde bu mech deckler uçacak demedi demeyin deathrattle felan yalan olacak
Mechanical Yeti
Harvest Golem felan :ehe:

Acaba Hangi class daha iyi uyuyor işte eğer Warlock olursa Oyun biter :hhh:
Undertaker olduğu sürece deatrattle destlerine hiçbirşey olmaz.Hunterlarda ve deatrattle priest destelerini görürüz yine.

Undertaker olduğu sürece deatrattle destlerine hiçbirşey olmaz.Hunterlarda ve deatrattle priest destelerini görürüz yine.
Mechler'deki sinerji hiç bir deckte yok

Geçen arenada oynarken [ Bah Arena diyom Bah :D ]
Adam 3. Turda Back stab
Mech Warper ile başka bir mech daha attı
Olay orada bitti zaten

Büyük ihtimal Rogue Mech Hunteri silip süpürür T1T4N Didiydi dersiniz :ehe:
Misal
Sprint ve Prep 5 mana 4 Kart çekiyorsun Ek olarak Jeeve 4 mana 1-4 Elinde 3 Kart olana kadar kart çekiyorsun. Süper Rush bile yapabilirsin 2-3 mana mechler ile
Cogmaster Turn 1 sonra Mech oyna En OP Kartı bile indirir 3-2
Mechanical Sheep + Shiv 2 Dmg Board Clear [ pek iyi değil ama 3 mana Dandik Conseq ]
Mech Yeti ve Harwest - Spider Tank zaten OP yani Uçacak bak gene diyorum UÇACAK :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık