Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Hearthstone (2014)

Craft işlerine bulaşayım dedim.Druid de ki ve kesinlikle kullanmayacağım sınılardaki kartları yaktım..Elimde bir tane Legendry var "Alexstrasza" diye pek işime yaradığını söyleyemem.Priest kullanıyorum sizce işime yarar mı ? Yoksa onuda yakayım mı ? :/
Sakın Legend kartları yakma bir patch gelir o kart meta'nın en önemlisi olur :D

Craft işlerine bulaşayım dedim.Druid de ki ve kesinlikle kullanmayacağım sınılardaki kartları yaktım..Elimde bir tane Legendry var "Alexstrasza" diye pek işime yaradığını söyleyemem.Priest kullanıyorum sizce işime yarar mı ? Yoksa onuda yakayım mı ? :/
Sakın! Sonra çok pişman olursun. Priest'te işine yaramaz ama muhteşem bir kart. Çok güzel destelerde kullanılıyor. Bırak yatsın bir süre.

Abi Legendary bırak hiç bir kartı fazladan olsa bile disencant etme
bak geçen Patch geldi Hunter'ın bow'u değiştirdiler bende 2 tane normal 1 tane Golden vardı 1200 felan dust bozdurdum normalde bozdursan 200-300 dust veriyor.

Eninde sonunda bazı kartları nerfleyip değiştirecekler 3kat daha fazla dust almış olursun.
Özellikle legendaryler :D

Flood üstüne Flood iyi mi ama neyse bu gün 1.000 win'i aldım 300 Gold geldi 4 tane pack aldım bendeki ile
6-7 tane rare 1 Gold Common 1 Legendary :D

Unknown

T1T4N flood serini bozuyorum kusuruma bakma :(

Neyse şu kart arkalarını nasıl alabiliyoruz. :/ Düz çok dandik duruyor ya :(

Unknown

Flood olcak ama :( Neyse pek sorun olmaz zaten :D

22 sinde gelecek yamada sanırım şu kartlarda değişiklik olacakmış..Açıkcası Starving Buzz olayına sevindim gelçektende sorun yaratıyordu Hunterlara karşı.. :/

Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4)
Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık