internetten kaynaklanıyordur yani, oyunda sıkıntı yok şuan.Yok baya birşeyler denedim olmuyor.. Neyse birde yurt da denerim oradada olmazsa silerim
internetten kaynaklanıyordur yani, oyunda sıkıntı yok şuan.Yok baya birşeyler denedim olmuyor.. Neyse birde yurt da denerim oradada olmazsa silerim
Öyle düşünüyorum eğer ordada açılmıyorsa PC de problem vardır..internetten kaynaklanıyordur yani, oyunda sıkıntı yok şuan.
14 packe göre iyi baya.40 pack açıp 1 legendary açanlar var. Bende sırf naxx için ne pack açıyorum ne de arena giriyorum.Son wing için gold biriktirmeye başladım.İmanım gevredi Naxx için gold biriktirmekten.Son kartlarıda bir alayım.Ardından arena yardıracağım.1400 küsür Gold vardı Naxx'ı açacaktım dedim F-ck
açtım 14 tane felan pack
2 tane Legendary çıktı + 5-6 Epic
Not: Cenarus golden değil
Normal kartlar olmadıktan sonra naxx olsa ne yazar14 packe göre iyi baya.40 pack açıp 1 legendary açanlar var. Bende sırf naxx için ne pack açıyorum ne de arena giriyorum.Son wing için gold biriktirmeye başladım.İmanım gevredi Naxx için gold biriktirmekten.Son kartlarıda bir alayım.Ardından arena yardıracağım.
Onların neredeyse hepsi var.Sadece bazı leg kartlar yok.O yüzden Naxx kasıyorum.Normal kartlar olmadıktan sonra naxx olsa ne yazar
Yeter *.*Bana bitane daha legendary çıktı bune arkadaş valla yeter