Geçmişe gitmek. Evreni dolaşmak biraz ürkütücü.Dünyadan çok uzay, diğer galaksilerde yaşam olup olmadığı ilgimi çekiyor.
Geçmişe gitmek mi isterdin, yoksa evreni dolaşmak mı?
Neden hiç mavi sebze yok?
Geçmişe gitmek. Evreni dolaşmak biraz ürkütücü.Dünyadan çok uzay, diğer galaksilerde yaşam olup olmadığı ilgimi çekiyor.
Geçmişe gitmek mi isterdin, yoksa evreni dolaşmak mı?
Bitkilerin rengini veren pigmentlerin kimyasal yapıları, düşük dalga boylarında ortaya çıkan renkleri vermek üzere gelişmiştir. Mavi ve yakın renkleri oluşturan bileşikler, ya zehirlidir ya da enerji açısından ekonomik değillerdir. Madem ciddi bir soru sordun cevabını ciddi vereyim dedim.Geçmişe gitmek. Evreni dolaşmak biraz ürkütücü.
Neden hiç mavi sebze yok?
kendi soyadini herkesin okudugu gibi "küubrik" olarak değil, "kuubrik" olarak okuyan yonetmen.Kopyala-yapıştır yapmam. Ne şekilde sıkıldığına bağlı. Müzik, kitap, basket, film vs. bu tarz şeyler.
Kubrick hakkında ne düşünüyorsun?
Bir kaç yıldır öyleyim, büyü filan yapıldı bana sanırım.kendi soyadini herkesin okudugu gibi "küubrik" olarak değil, "kuubrik" olarak okuyan yonetmen.
Hiç platonik aşık oldunuz mu?
Nefes alsın yeter...
Üç buçuk.Nefes alsın yeter...
Dünya kaç Bucak?
Evet.Bir kaç yıldır öyleyim, büyü filan yapıldı bana sanırım.
Çay-kahve içerken şeker kullanıyor musun?
Birbirinin ekleme yapılmış kopyasıEvet.
One Piece izlerken her arc kendine özgü olarak mı yoksa birbirinin kopyası olarak mı görüyorsun?