amaneden 21 Ocak 2024 #6,881 Kenshiro dedi ki: Tenini bronzlaştıran erkekler hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... Canı ne istiyorsa onu yapsın. Mcgill dedi ki: Para mı aşk mı? Genişletmek için tıkla ... Para. Bugün yüzünü ne güldürdü?
Kenshiro dedi ki: Tenini bronzlaştıran erkekler hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... Canı ne istiyorsa onu yapsın. Mcgill dedi ki: Para mı aşk mı? Genişletmek için tıkla ... Para. Bugün yüzünü ne güldürdü?
Kenshiro 21 Ocak 2024 #6,882 Chowder. Bu sene çıkacak oyunlarda goty alacağını düşündüğün oyun hangisi?
Mcgill 21 Ocak 2024 #6,884 Evrimsel. Başka türlü insan varoluşunda bir sebep bulamıyor. En sevdiğin oyun?
El' Schtime 21 Ocak 2024 #6,885 Ölüm Yarışı 5 (Burnin' Rubber 5) One Piece'deki en az sevdiğin (veya en çok nefret ettiğin) karakterin en sevdiğin özelliği nedir?
Ölüm Yarışı 5 (Burnin' Rubber 5) One Piece'deki en az sevdiğin (veya en çok nefret ettiğin) karakterin en sevdiğin özelliği nedir?
akira 22 Ocak 2024 #6,886 yapay şeytan meyvesi sayesinde ejderhaya dönüşebiliyor. insanlık tahminen ne zaman yok olur?
Keepr 26 Mar 2024 #6,887 Bilmiyorum ama en az bi 150-200 yılı daha vardır. 18 yaşındaki kendine bir cümle söyleyebilecek olsan ne derdin?
Bilmiyorum ama en az bi 150-200 yılı daha vardır. 18 yaşındaki kendine bir cümle söyleyebilecek olsan ne derdin?
Enma 26 Mar 2024 #6,888 1) Evdekileri sakın dinleme bitcoine pas parayı(bassaydım şuan multimilyonerdim ) 2) Sevdiğin kıza açıl , kabul edecek ,yoksa ileride reddedilirsin. Bazen zaman herşeyi değiştirir.(reddedildi ileride ) Hayatın aslında çok boş olduğunun farkına vardın mı? vardıysan nasıl ilerlemeye devam ettin ?
1) Evdekileri sakın dinleme bitcoine pas parayı(bassaydım şuan multimilyonerdim ) 2) Sevdiğin kıza açıl , kabul edecek ,yoksa ileride reddedilirsin. Bazen zaman herşeyi değiştirir.(reddedildi ileride ) Hayatın aslında çok boş olduğunun farkına vardın mı? vardıysan nasıl ilerlemeye devam ettin ?