Shakan 20 Haz 2023 #6,631 Dövüşür. En başarılı bulduğun türk yazar kim ve bu yazarın en sevdiğin kitabının ismi ne?
Zogolo 20 Haz 2023 #6,632 Çok aman aman bir okuyucu değilim ama okuduklarım içinde en çok Peyami Safa'yı beğenmiştim. Kitabı da Yalnızız. İçilebilir bir tane çay markası söyle. Mümkünse ecnebi malı olsun çünkü bu ülkede üretilen çayın tadı yok artık.
Çok aman aman bir okuyucu değilim ama okuduklarım içinde en çok Peyami Safa'yı beğenmiştim. Kitabı da Yalnızız. İçilebilir bir tane çay markası söyle. Mümkünse ecnebi malı olsun çünkü bu ülkede üretilen çayın tadı yok artık.
kaos 22 Haz 2023 #6,633 çay içmeyi sevmem. birkaç yerli marka hariç isim de bilmem ama google'dan arattım en iyi çay markalarını, şöyle bir site çıktı karşıma. bilmem, belki işinizi görür. seni bu dünyada en çok kim sever?
çay içmeyi sevmem. birkaç yerli marka hariç isim de bilmem ama google'dan arattım en iyi çay markalarını, şöyle bir site çıktı karşıma. bilmem, belki işinizi görür. seni bu dünyada en çok kim sever?
Mithyxila 22 Haz 2023 #6,634 Beni Tanrı sevmemiş, bir insan mı sevecek bir de ajdbskfns Sorunun ince bir detayı varsa da anlamadım ayrıca :G Bireylerin gelişiminde anne - babanın rolü genellikle görmezden mi geliniyor sence?
Beni Tanrı sevmemiş, bir insan mı sevecek bir de ajdbskfns Sorunun ince bir detayı varsa da anlamadım ayrıca :G Bireylerin gelişiminde anne - babanın rolü genellikle görmezden mi geliniyor sence?
Mithyxila 22 Haz 2023 #6,637 İngiltere vatandaşlığı. Sıcak havayı katlanılabilir kılan pek bilinmediğini ve yapılmadığını düşündüğün birkaç şey önerir misin?
İngiltere vatandaşlığı. Sıcak havayı katlanılabilir kılan pek bilinmediğini ve yapılmadığını düşündüğün birkaç şey önerir misin?
Zogolo 22 Haz 2023 #6,638 Toprak altına girmek olabilir denemedim gerçi. Vampir olsan ilk kimin kanını içmek isterdin
kaos 23 Haz 2023 #6,639 ilklerin özel olması gerektiğini düşünmüyorum. gece karanlığına tenha bir yere pusar yakaladığımı dişlerim. dün en çok hangi mobil uygulamayı kullandın?
ilklerin özel olması gerektiğini düşünmüyorum. gece karanlığına tenha bir yere pusar yakaladığımı dişlerim. dün en çok hangi mobil uygulamayı kullandın?