HKara44 12 Haz 2023 #6,592 Pek bir şey düşünmüyorum. O potansiyeli kullanmaya gayret gösteriyorum. Sonucunu zaman gösterecek. İnsanlar neden bir şeyin zararlı olduğunu bildikleri halde o şeyi yapmaya devam ederler? (Sigara gibi.)
Pek bir şey düşünmüyorum. O potansiyeli kullanmaya gayret gösteriyorum. Sonucunu zaman gösterecek. İnsanlar neden bir şeyin zararlı olduğunu bildikleri halde o şeyi yapmaya devam ederler? (Sigara gibi.)
Mercury 12 Haz 2023 #6,593 Akrasia etkisi. İradelerinin zayıflığı yüzünden diye kısa bir cevap vereyim ben. Türkiye'nin iklimi en güzel şehri neresi sence?
Akrasia etkisi. İradelerinin zayıflığı yüzünden diye kısa bir cevap vereyim ben. Türkiye'nin iklimi en güzel şehri neresi sence?
kaos 16 Haz 2023 #6,594 karadeniz sahilindeki herhangi bir şehir. ne çok sıcak ne çok soğuk. gerçi karadeniz'in de başka sıkıntıları var ama neyse. dondurucuda, son tüketim tarihi 5 gün geçmiş tavuk var. yesem bir şey olur mu sence?
karadeniz sahilindeki herhangi bir şehir. ne çok sıcak ne çok soğuk. gerçi karadeniz'in de başka sıkıntıları var ama neyse. dondurucuda, son tüketim tarihi 5 gün geçmiş tavuk var. yesem bir şey olur mu sence?
amaneden 16 Haz 2023 #6,595 Ye ye. Zehirlen de bir daha tavuk yiyeme. Hehehe. Sence bu yıl, Yılın Oyunu ödülünü hangi oyun kazanacak?
Ye ye. Zehirlen de bir daha tavuk yiyeme. Hehehe. Sence bu yıl, Yılın Oyunu ödülünü hangi oyun kazanacak?
kaos 16 Haz 2023 #6,597 zou arc'ın sonunda biz 4 kişiyiz gardaş kafasına girip big mom'ın mekanını taramalılarla basma kararı almaları bence kırılma noktasıydı. mantık bu diyarları terk etti sonrasında. kendinden daha fazla değer verdiğin bir şey var mı?
zou arc'ın sonunda biz 4 kişiyiz gardaş kafasına girip big mom'ın mekanını taramalılarla basma kararı almaları bence kırılma noktasıydı. mantık bu diyarları terk etti sonrasında. kendinden daha fazla değer verdiğin bir şey var mı?
Dattebayo..! 16 Haz 2023 #6,599 Piyasadaki bütün oyunları bitirdiği için. Bu konu içerisinde sorulan sorudan bağımsız artist cevaplar veren insanlara kıl oluyor musun?
Piyasadaki bütün oyunları bitirdiği için. Bu konu içerisinde sorulan sorudan bağımsız artist cevaplar veren insanlara kıl oluyor musun?
Murray 16 Haz 2023 #6,600 Pek değil artist insanlara genel olarak kıl olmuyorum çok ileri düzeyde olmadığı sürece Karakter kadrosu olarak kaliteli bulduğun ve özellikle neredeyse tüm kadrosunu sevdigin herhangi bir kurgu ürünü var mı?
Pek değil artist insanlara genel olarak kıl olmuyorum çok ileri düzeyde olmadığı sürece Karakter kadrosu olarak kaliteli bulduğun ve özellikle neredeyse tüm kadrosunu sevdigin herhangi bir kurgu ürünü var mı?