Dattebayo..! 9 Haz 2023 #6,561 Üstteki alttaki yandaki konu diye diye üyelerin psikolojisini bozarak sanki her konu üstteki üye hakkındaymış gibi cevaplar vermelerine yol açan Allen'a ne söylemek isterdin?
Üstteki alttaki yandaki konu diye diye üyelerin psikolojisini bozarak sanki her konu üstteki üye hakkındaymış gibi cevaplar vermelerine yol açan Allen'a ne söylemek isterdin?
Skywalker 9 Haz 2023 #6,562 "Bu kadar çeKinGen olma döşe yorumları Allen " demek isterdim. Elinde olsa hangi konuyu kilitlerdin?
Soldier Boy 9 Haz 2023 #6,563 [İnceleme] - One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Fleet Admiral Sakazuki Bey www.korsanfan.com Aynı soru
[İnceleme] - One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Fleet Admiral Sakazuki Bey www.korsanfan.com Aynı soru
Mercury 10 Haz 2023 #6,564 [İnceleme] - One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Fleet Admiral Sakazuki Bey www.korsanfan.com Aynı soru
[İnceleme] - One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Fleet Admiral Sakazuki Bey www.korsanfan.com Aynı soru
Kenshiro 10 Haz 2023 #6,565 [İnceleme] - One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Fleet Admiral Sakazuki Bey www.korsanfan.com @Tiksav Lee nin açtığı hangi konuyu kapatmak isterdin?
[İnceleme] - One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Fleet Admiral Sakazuki Bey www.korsanfan.com @Tiksav Lee nin açtığı hangi konuyu kapatmak isterdin?
BlackMask 11 Haz 2023 #6,566 Hiçbir konuyu kapatmak istemezdim. Çizgi film dünyasına girebilme imkânın olsa bu hangi çizgi film olurdu?
Hiçbir konuyu kapatmak istemezdim. Çizgi film dünyasına girebilme imkânın olsa bu hangi çizgi film olurdu?