amaneden 20 May 2023 #6,411 Herkesin ağzına yapışan bu ve benzeri söylemlerin zihni ürkütücü derecede tembelleştirdiğini ve kişileri; kendi fikri olmayıp, yalnızca duyduklarını megafonla bağıran araçlara dönüştürdüğünü düşünüyorum. Cinsellik abartılmıyor mu? Son düzenleme: 20 May 2023
Herkesin ağzına yapışan bu ve benzeri söylemlerin zihni ürkütücü derecede tembelleştirdiğini ve kişileri; kendi fikri olmayıp, yalnızca duyduklarını megafonla bağıran araçlara dönüştürdüğünü düşünüyorum. Cinsellik abartılmıyor mu?
Sodex 21 May 2023 #6,414 Aklıma iyi yazılmış bir örnek gelmedi valla. En son neye para harcadığına üzüldün?
Soldier Boy 21 May 2023 #6,415 Yeni aldığım kulaklık kırılınca yeni bir tane daha almak zorunda kalmıştım. Ona üzüldüm biraz Yunan mitolojisinde bir tanrının yerine gme şansın olsaydı hangisinin yerine geçerdin
Yeni aldığım kulaklık kırılınca yeni bir tane daha almak zorunda kalmıştım. Ona üzüldüm biraz Yunan mitolojisinde bir tanrının yerine gme şansın olsaydı hangisinin yerine geçerdin
kaos 23 May 2023 #6,418 animeleri dahil edeceksek gintama, etmeyeceksek futurama. favori bon jovi şarkın?