Roronoa 26 Şub 2023 #5,956 Sığınmacılar(!) Bu arada cidden en büyük sorun ''yarı cahillik'' olabilir. Herkesin bilirkişi olması, doğruların yayılmasını engelliyor. Aynı soru
Sığınmacılar(!) Bu arada cidden en büyük sorun ''yarı cahillik'' olabilir. Herkesin bilirkişi olması, doğruların yayılmasını engelliyor. Aynı soru
BlackMask 26 Şub 2023 #5,958 İkisini seviyorum ama kedilerin yeri bambaşka bende. Kedi candır, can can. Gizli İçerik İnsanlara kolayca güvenebilir misin?
İkisini seviyorum ama kedilerin yeri bambaşka bende. Kedi candır, can can. Gizli İçerik İnsanlara kolayca güvenebilir misin?
BiKahveMolası 26 Şub 2023 #5,959 Kimseye güvenmem, kendime bile. İnsanlar belli fırsatlar sayesinde kötü denebilecek şeyleri yaparlar. İnsanların iyi olması fırsat eksikliğindendir. Cağ Kebabı yedin mi?
Kimseye güvenmem, kendime bile. İnsanlar belli fırsatlar sayesinde kötü denebilecek şeyleri yaparlar. İnsanların iyi olması fırsat eksikliğindendir. Cağ Kebabı yedin mi?
Allen 26 Şub 2023 #5,960 Yemedim bu lezzeti ama bir gün yemek isterim. En sevdiğin Jim Carrey filmi hangisi ?