amaneden 14 Şub 2023 #5,931 Bir şeye inanmıyorum. Olasılığı elbette ki var lakin kanıt görene dek kabul edeceğim bir şey yok. Hayatına yeniden başlama şansın olsa kaç yaşına geri dönmek isterdin? Neden?
Bir şeye inanmıyorum. Olasılığı elbette ki var lakin kanıt görene dek kabul edeceğim bir şey yok. Hayatına yeniden başlama şansın olsa kaç yaşına geri dönmek isterdin? Neden?
Kenshiro 14 Şub 2023 #5,932 7-8 yaşları. Çünkü çocukken dert tasan olmaz. En sevdiğin masal kahramanı?
elisa 14 Şub 2023 #5,933 agustos bocegi ile karinca masalindaki agustos bocegi. adam ayni ben.. son bir haftaki ruh halini aciklayan bir gorsel veya sarki
agustos bocegi ile karinca masalindaki agustos bocegi. adam ayni ben.. son bir haftaki ruh halini aciklayan bir gorsel veya sarki
Kaizoku Gari 14 Şub 2023 #5,935 Kaido dedi ki: aynı soru Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik: Jsjsjs Geçmişi görmek mi geleceği görmek mi (müdahale yok)
Kaido dedi ki: aynı soru Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik: Jsjsjs Geçmişi görmek mi geleceği görmek mi (müdahale yok)
Dattebayo..! 14 Şub 2023 #5,939 Bavs ruh hastası gibi lol oynuyor yıllardır. Sir Croc'un çimlerde seksi poz kastığı dönemlerde plat çar kasıyordur bu. Oyum Bavsa. Aynı soru ama bu sefer reelde kapışsalar ne olur diyelim? Sir Croc tek atar
Bavs ruh hastası gibi lol oynuyor yıllardır. Sir Croc'un çimlerde seksi poz kastığı dönemlerde plat çar kasıyordur bu. Oyum Bavsa. Aynı soru ama bu sefer reelde kapışsalar ne olur diyelim? Sir Croc tek atar
BlackMask 23 Şub 2023 #5,940 Bilmiyorum, özelde tanımıyorum. "Eskiden her şey güzeldi, mutluyduk" sözüne katılıyor musun? Cevabına göre nedenini açıklar mısın?
Bilmiyorum, özelde tanımıyorum. "Eskiden her şey güzeldi, mutluyduk" sözüne katılıyor musun? Cevabına göre nedenini açıklar mısın?