Senin durum hep kötü zati. Allah bilir neler yazmışsındır. Üşenmeyip bakıcam bi' ara dur haha.Birazcık Lawlık yapayım dedim. Benim durum daha kötü
Senin durum hep kötü zati. Allah bilir neler yazmışsındır. Üşenmeyip bakıcam bi' ara dur haha.Birazcık Lawlık yapayım dedim. Benim durum daha kötü
Luffy’de tutturmuşsun ya işte. Kaido’yu yenerek amiral seviyesine geldi.Sanji, Law ve Luffy haricinde hepsini tuturmuşum.
Beklentilerimi aşmışlar @kekomancerWano'dan sonra hakiki bir yonkou tayfası olacaklar. En zayıfından ama. Bu nedenle,
Luffy - En zayıf amiral
Zoro - En zayıf sağ kol
Sanji - En zayıf komutan
Law ve Jinbei de tayfayla olan ilişkilerine göre yonkou komutanı ederler.
DnS, buşido ve Alpa hariç herkesin beklentisini aştılar:dBeklentilerimi aşmışlar @kekomancer
O reyizlerin seviyesine erişmek kolay değil.DnS, buşido ve Alpa hariç herkesin beklentisini aştılar:d
En iyi ihtimal demişim, o tutmuş işte. :dZoro da pek tutmamış gibi
Sağ kol+ oldu reis ki yc2 ayarı olur demişin orda yemeyelim birbirimiziEn iyi ihtimal demişim, o tutmuş işte. :d
HahahahahaWano sonu Yonkou tayfası diyeceksiniz...
Onun için de en kötü ihtimal demişim ama yani. Sağ Kol+ der miyim bilmiyorum, en güçlü sağ kol oldu diyebilirim ama. :dSağ kol+ oldu reis ki yc2 ayarı olur demişin orda yemeyelim birbirimizi