Zoro, bütün gücünü kullanmadan sağkola ezici yenilgi yaşattı bu da onu sağkol dan büyük yapıyor. Sağkol+ da diyebilirsin amiralde o senin yorumuna kalmış.Sağkol+ demek istedin doğru mu anladım? YC1>YC2 onda anlaşırım ya matematik görmüşlüğüm vardı bir ara eğitim maceram içerisinde. Sanji ile ilgili söylediğin kısımlar oda'nın batırmasının toparlaması. Yani bence şöyle luffy,zoro, sanji üçü de bu arc inanılmaz seviye atladılar. Luffy sağkol idi amirali geçip yonkou oldu. Zoro ile sanji'ye en iyi ihtimalle yc3 derdim. Oda'da bu kadar güç almaları belki milletin gözüne batar diye ikisine de handikap verdi. Zoro'nun bedeni gitti, sanji'nin kafasını dağıttı. Yoksa dipdiri olsalar yani verecekleri hava bence zoro için net sağkol+ sanji için ise net sağkoldur.
Odanın batırması diyip seviye biçemezsin ki o sahnelere göre yorum yaparsın... onu da geçtim sanjinin time skip sonra hiçbir icraattı yok.
Oda isteseydi zoro, jimbei, robin, franky gibi net yenilgi çizebilirdi ama sanji, luffy, law... gibi kişilere net yenilgi vermedi. Buna oda yapamadı demek yerine o seviyenin adamları dememek daha doğru olur.