İndirdiğini sanıyorsun sadece reddi.Wbnin bıyıklarını tersine çevirdiler hala konuşuyorsunKöşeye bıraktığı şey acizlikten küfreden iki büklüm Akainu'ydu
Güzel uçuyorsunuz güzel, indirmek tatlı oluyor xD

İndirdiğini sanıyorsun sadece reddi.Wbnin bıyıklarını tersine çevirdiler hala konuşuyorsunKöşeye bıraktığı şey acizlikten küfreden iki büklüm Akainu'ydu
Güzel uçuyorsunuz güzel, indirmek tatlı oluyor xD
Kabullenmelerini değiştiremem Reisİndirdiğini sanıyorsun sadece reddi.Wbnin bıyıklarını tersine çevirdiler hala konuşuyorsunne güzel delikanlı öldü adam işte.Akainuya hiç bir şey yapamadığını kabullenip yolunuza bakın işte.
Cevabını şimdi gördüm. Cevap dediğim de lafın gelişi, çünkü bana cevap vermeyip konuyu saptırmışsın.Ölmek üzere olan Wbnin Akainuyu getirdiği hal
![]()
O sırada Wb
![]()
Ölmek üzere ölmek üzere diyip duruyorsunuz.Sanki o adamı o duruma gökten inen saldırılar sokmuş gibi.Ölmek üzere olan adam desek bile yapabildiği hiç bir şey yok kaşını açmaktan dudağını patlatmaktan başka.Cevabını şimdi gördüm. Cevap dediğim de lafın gelişi, çünkü bana cevap vermeyip konuyu saptırmışsın.![]()
Luffy'cilere yeni rakip çıkıyor, Amiralciler, bizim tayfa fanlıkta çok gerilere düştü, basbaya objektif insanlar olduk xDÖlmek üzere ölmek üzere diyip duruyorsunuz.Sanki o adamı o duruma gökten inen saldırılar sokmuş gibi.Ölmek üzere olan adam desek bile yapabildiği hiç bir şey yok kaşını açmaktan dudağını patlatmaktan başka.
Ace e amiral demiş adamsınız olum siz.Hakkınızı yedirmem hiç.Luffy'cilere yeni rakip çıkıyor, Amiralciler, bizim tayfa fanlıkta çok gerilere düştü, basbaya objektif insanlar olduk xD
İftira bu, en fazla sağ kol demişimdirAce e amiral demiş adamsınız olum siz.Hakkınızı yedirmem hiç.
4 imparator'a karşı Denizciler ve Shichibukailerse durum daha vahim değil mi zaten. Oraya tek başına giden bir imparator vardı ki gücünün en zayıfladığı zaman belkide bu haliyle bile savaşa girişmiş olması onun cesaretinin kanıtı olmaya yeterde artar.Yanlış bildiğin çok şeyden sadece bir tanesi o.Merak etme ben sana doğruları öğretirim.
Denizciler adam toplamış Wb de adam toplamış gelmiş.Yanlis bir şey var mı ? Yok tabiki.Buradan çıkıp madem amiraller güçlerine güveniyor tek dalsalarmış dersen sacmalarsin.Tipki Wb madem ben Beyazsakalım diye kükrüyor tek gitseymiş MF ye demek kadar saçma.
Şiçibukai+Denizciler=4 imparator seride geçen bir güç değerlendirmesi zaten.Bunu yapman için süper zeka olmaya gerek yok.Eğer bu lafa inanıyorsan o zaman şiçilerin rakiplerinin kimler olacağına bakarak amirallerin rakiplerinin direk imparatorlar olduğunu görürsün ama idrak mani ise yapacak bir şey yok.
Gökten inen saldırılar değil, yaşlılık ve hastalık bu hali soktu. MF'nin başında doğru dürüst haki bile kullanamıyordu bu adam, bu sebepten de Squard ve çöp denizcilerden ölümcül hasarlar yedi.Ölmek üzere ölmek üzere diyip duruyorsunuz.Sanki o adamı o duruma gökten inen saldırılar sokmuş gibi.Ölmek üzere olan adam desek bile yapabildiği hiç bir şey yok kaşını açmaktan dudağını patlatmaktan başka.