Sen dedin demedim bende zaten. Yorumlara bak bir sürü Zoro'cu sağ kol-amiral seviye arası demişler. Luffy, Katakuri'ye 12 saat dayanmış biri. Hakisinin hemen biteceğini iddia etmek de yanlış Udon'da aldığı 9 günlük eğitimde Hyogoro, daha az hakiyle daha uzun süre dövüşmeyi ve daha güçlü saldırılar yapmayı öğretti. Udon bölümlerine bak Hyogoro çalıştırdığı esnada çok fazla haki harcıyorsun diye uyarıyor hatta.Zoro ne zaman amiral dedim ben yav eski mesajlara bak istersen konudaki tahminimi yazdım oraya. Wano başı Luffy sağ kol seviyesi, ryou öğrenen haki Marco'yla eşit, kral hakiyle olsa olsa yaşlı Rayleigh olmuştur nerdeyse onu da sanmıyorum da neyse. Şu yazıları da kısa tutun aga ya bayıyor okurken.
Dövüş günlerce sürecek olsa amirallerle kapışamayabilir ama Luffy'nin ezici gücü karşısındaki kişiye o kadar uzun süre ayakta kalmasını sağlayacak bir güç olmaktan çıkmış durumda.(Kaido ve Big Mom hariç) ben şu anda bile Luffy'nin amiral seviye bir gücü olduğunu düşünüyorum. En azından hasar verme noktasında onlardan altta kalır bir yanı yok.
Haki meselesine gelecek olursak da, Luffy'nin tek eksiği uyanış. Luffy çok aşırı haki bazlı dövüşüyor. Meyve uyanışını sağlarsa saldırılarında daha az haki kullanacaktır.