La çek git buradan yav Erza kim.Bu arada Erza ile ilgili kıyaslama yapılmıştı zamanında. Fairy Tail takip etmeyi bıraktığım için ne kadar doğru bilemeyeceğim. Arkadaş gücünü devreye soksak Luffy'yi bile parçalara ayırır Erza ayrı konu.
La çek git buradan yav Erza kim.Bu arada Erza ile ilgili kıyaslama yapılmıştı zamanında. Fairy Tail takip etmeyi bıraktığım için ne kadar doğru bilemeyeceğim. Arkadaş gücünü devreye soksak Luffy'yi bile parçalara ayırır Erza ayrı konu.
Uzgunum has bır Zoro fanı kadar olamadıgım ıcın.. Uzgunum...Biraz tatmin oldum. Ancak fazlasını bekliyordum. Hevesim kursağımda kaldı.
Son cümleye tekrar bak. Luffy yerine Thanos falan koyabilirsin, seri eleştirisi vardı orada be. Video'ya bak ayrıca Zoro şov yapmış yine.La çek git buradan yav Erza kim.
Oyle deme @Alpamis. Fairy tail'de arkadaş güçü diye kaidou'yu bile alırlar. Oyle bir guc yanıLa çek git buradan yav Erza kim.
Ayıp etmişsin Luffy'nin b.hakisini aşamaz Erza.Son cümleye tekrar bak. Luffy yerine Thanos falan koyabilirsin, seri eleştirisi vardı orada be. Video'ya bak ayrıca Zoro şov yapmış yine.
Yalnız Firy Tail evrenı bu Zoro Erza dan 10564984896 kat guclu halıyle cıksa bıle arjadaslarım ıcın dıyıp kesecek Erza.La çek git buradan yav Erza kim.
Yok canım. Bence Rosa Luffy yenemese de güncel Luffy yener. Rosa Luffy çok çabuk tükeniyor, o alamaz Sakura'yı. Atak güçleri yakın zaten.@Alpamis Yahu Luffy daha güçlü olduğu için o örneği verdim zaten. Arkadaşlık uğruna Goku'yu falan keserse şaşırmam.
@Dr. Hiluluk Alpa reis evinden aldırtırdı artık.
Kanka cakra ısı bozuyor. Kral hakı veya Logia kullanıcısı olmayan bırı cakra kullanıcısını neredeyse yenemez demek yanlıs olmaz heralde.Sakura vs Luffy açmadığıma pişmanım. Zoro fazla küçümsenmiş.