Sakura klon ile kandırıp arkadan yumruğu geçirebilir. Bu neden hesaba katılmıyor?Kanka cakra ısı bozuyor. Kral hakı veya Logia kullanıcısı olmayan bırı cakra kullanıcısını neredeyse yenemez demek yanlıs olmaz heralde.
Sakura klon ile kandırıp arkadan yumruğu geçirebilir. Bu neden hesaba katılmıyor?Kanka cakra ısı bozuyor. Kral hakı veya Logia kullanıcısı olmayan bırı cakra kullanıcısını neredeyse yenemez demek yanlıs olmaz heralde.
Enelin yıldırımları Naruto karakterlerine gram tehdit değil.Hala anlamadınız değil mi 100 milyon volt elektrik ile adını hatırlayamadığım amca bile ölmüyor 100 milyon voltu naruto'da ki bir karaktere attığımızı düşünsek ne olur? Hani chidori'yi falan geç.
Enel Naruto serisinde olsa hiç bir şey olamaz. Ark Maxim gibi yıllar harcadığı gücünü arttıran bir sistemle dahi en büyük başarısı küçük bir bulut köyünü yok etmekten başka bir başarısı olmayan bir karakter.Enel, Narutoa serisinde olsa harbiden Kami olur. OP'ta ise ...
Iste yıne cakra ustun gelıyor. Sanırım demek ıstedıgımı anlamadın. Yada ben ıronını anlamadım.Sakura klon ile kandırıp arkadan yumruğu geçirebilir. Bu neden hesaba katılmıyor?
Sopa konusunda yeterince rezil olmuştuk.Kimler kimlerle beraber... Zoroyu iyice ele ayağı düşürdünüz. :/
200 Milyon voltu yiyip yaşayacak adam yok Naruto'da.Enelin yıldırımları Naruto karakterlerine gram tehdit değil. Hala dayanaksız örnekler veriyorsun. Enel'in küçük bir köyü yok etmekten başka nasıl bir başarısı var?
Enel Naruto serisinde olsa hiç bir şey olamaz. Ark Maxim gibi yıllar harcadığı gücünü arttıran bir sistemle dahi en büyük başarısı küçük bir bulut köyünü yok etmekten başka bir başarısı olmayan bir karakter.
Naruto mangasını okudun mu? Gerçekten şüphe duyuyorum.
Bu bıraz ''nıtelık mı nıcelık mı? '' olayına dpnuyor.Op dünyasının Naruto dünyasına fiziksel güç olarak inanılmaz bir üstünlüğü var.Yakın kombatta Zoro fena biçer.