Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haruno Sakura vs. Roronoa Zoro

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala anlamadınız değil mi 100 milyon volt elektrik ile adını hatırlayamadığım amca bile ölmüyor 100 milyon voltu naruto'da ki bir karaktere attığımızı düşünsek ne olur? Hani chidori'yi falan geç.
+1 Pell ve bu örneklerin üstüne, Kuma'nın ada level Ursus Shock bombasını yemiş Lola'nın adamları bile bilincini kaybetmiyor seride, ölmeyi geçtim bayılmadılar bile tüm olayı çekirdek çitleyerek seyrediyorlar birde ( Zoro'nun Kuma karşısındaki davranışını izliyorlardı yani )
 
Hakı ve cakra aynı sey denılmıs ama cakranın kullanabılırlıgı asırı fazla. Eger ıkısıde cakra veya hakı kullanırsa Zoro alır ancak cakra vs hakıde Sakura nın kontrol yetenegıde ıse gırınce Zoro ya sanas kalmaz. Sakura anıme evrenlerı arasında en sınır kaptıgım karakter olsada uzulerek dıyorumkı net alır. Ama yındede Zoro ya bastım ınat degıl mı? :ehe::ehe:
 
Şaka gibi vs. Bir de One piiz karakterlerini Naruto ile kıyaslıyolardı. Şöyle bir düşününce tahta Sakura kazanır.
 
Beklediğimi alamadım konudan. Zoro fanları beni linç etsin diye bekliyorum sabah beri. Hala bir aksiyon yok. Zoro fanlığı ölmüş.
 
Op'ta ışın saldırısıyla ölümün kıyısına gelen adamlar 100m volta'a dayanıyor, yersen. Naruto'da ışık hızında hareket eden elemanlar oldukça, 1 milyar volt bile atsan işlemez ;) Ayrıca İtaçi hasta haliyle Kirin'e dayanıp ayağa kalkıyor ;))
Kirin dediğin olsa olsa 1000 volt. Enel Naruto'ya inse tapılır.:(
 
Bu arada Erza ile ilgili kıyaslama yapılmıştı zamanında. Fairy Tail takip etmeyi bıraktığım için ne kadar doğru bilemeyeceğim. Arkadaş gücünü devreye soksak Luffy'yi bile parçalara ayırır Erza ayrı konu.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık