Yemez de zaten, Sakura akşama kadar Kakaşi'nin T7 ile oynadığı gibi oynar Zoro'yla. Ayrıca Zoro'nun yerinde Luffy de olsa durum değişmezZoro kazanır , Zoro'nun kesmesi başka hiçbir şeye benzemez. Sakura hayatında öyle atak yememistir.
Yemez de zaten, Sakura akşama kadar Kakaşi'nin T7 ile oynadığı gibi oynar Zoro'yla. Ayrıca Zoro'nun yerinde Luffy de olsa durum değişmezZoro kazanır , Zoro'nun kesmesi başka hiçbir şeye benzemez. Sakura hayatında öyle atak yememistir.
Ben katılıyorum buna. Sakura yonkoya yürür. O kadar güçlüSakura vs Tüm tayfa olsa, yine Sakura alır
Yavaş bir karakter değil, art arda darbe indirecekse işi zor zaten Zoro'nun. Ben Zoro'nun daha hızlı davranıp kesebileceğini düşünüyorum.Sakura kim yav.
En güçlüsü WBnin duvara anca göçük atabildigi evren One PieceSakın bana Naruto'da ki dağ parçalayan ülke yok eden saldırılardan bahsetmeyin One Piece evreninde işlemez o cıkss..
100 Dourikilik Pell'in nukeden sağ çıktığı seri One Piece. 100 bile fazla belki.En güçlüsü WBnin duvara anca göçük atabildigi evren One Piece