Enel mühür nasil yesin. Acik falan vermez ki?Başlığa göre bir yorum yaptım. Senin dediğine gelirsek, Enel mühür yese nasıl kurtulacak?
Enel mühür nasil yesin. Acik falan vermez ki?Başlığa göre bir yorum yaptım. Senin dediğine gelirsek, Enel mühür yese nasıl kurtulacak?
Enel’i zaman atlaması öncesi Luffy yakalıyor. Enel’in hızı o kadar üst düzey değil yani. Madem alakasız olarak Enel örneği veriyoruz. Koyarım karşısına Raikage’yi Enel yanında kaplumbağa gibi kalır. Açık falan vermesine de gerek kalmaz.Enel mühür nasil yesin. Acik falan vermez ki?
Diyecek bir şey bulamadım. Yinede bu hayvan gibi gücü dışında bir şeyi olmayan kıza kaybetmemeli bence.Enel’i zaman atlaması öncesi Luffy yakalıyor. Enel’in hızı o kadar üst düzey değil yani. Madem alakasız olarak Enel örneği veriyoruz. Koyarım karşısına Raikage’yi Enel yanında kaplumbağa gibi kalır. Açık falan vermesine de gerek kalmaz.
İlk mesajımda yazdığım gibi, tutturursa tek bile atar. Zoro’nun tek şansı olur ölümcül bir vuruş atamazsa Sakura’ya karşı bir şansı yok. Ayrıca hayvan gibi gücü dışında iyileştirme gücü var, insanüstü hızı var.Diyecek bir şey bulamadım. Yinede bu hayvan gibi gücü dışında bir şeyi olmayan kıza kaybetmemeli bence.
Lan nerde zorocular???
Ben mi savunam zoroyu...