Üye silindi 1004
Adam sırf One Piece'i savunmak için Zoro fanı oldu.Seni de güya Zoro fanı bilirdik. Zoro fanları bitmiş.
Adam sırf One Piece'i savunmak için Zoro fanı oldu.Seni de güya Zoro fanı bilirdik. Zoro fanları bitmiş.
Katsuyulu son arc Sakura neler yapar sence Kral!?Adam sırf One Piece'i savunmak için Zoro fanı oldu.
Seni de güya Zoro fanı bilirdik. Zoro fanları bitmiş.
Doğru diyorsun, güya bu site hardcore Zoro fanı kaynıyordu.Seni de güya Zoro fanı bilirdik. Zoro fanları bitmiş.
Saniyenin onda biri gibi bir sürede neden Kamazo ve tilkicik Gyukimaru'yu bölmedi :/Yok katsuyu yok çakra falan denmiş ama saniyenin onda biri gibi bir sürede ortadan iki ayrılırsa ne katsuyu kalır ne çakra kalır Sakura Zoro'ya yakın oy almış gerçekten forumdaki haterlık durumu endişe verici.Sakura'da armanent haki falan mı var ne var ben senelerce izledim o seriyi bir yerde kaçırdım mı acaba diye kendimden şüphe ettim...
İnoue healing olarak Sakura'ya rakip olabilir, ama yakın dövüş konusunda pek etkili olamaz. Zoro tam Sakura'nın rakibi.sakura vs inoe falan iyi olurdu
Yo kalkanı saldırıda yapabiliyor şimdi wikiden baktımİnoue healing olarak Sakura'ya rakip olabilir, ama yakın dövüş konusunda pek etkili olamaz. Zoro tam Sakura'nın rakibi.
Bu arada Sakura'nın tatlılığı konusunda katılıyorum. Ergenken rüyalarımı süslerdi.
Başka insanları iyileştirme konusunda Sakura ve Tsunade'den çok daha iyidir ama kendini Sakura veya Tsunade gibi iyileştiremez.İnoue healing olarak Sakura'ya rakip olabilir, ama yakın dövüş konusunda pek etkili olamaz. Zoro tam Sakura'nın rakibi.
Evet ama bir dövüşte kullanabileceği kadar işlevli bir şey değil o.Yo kalkanı saldırıda yapabiliyor şimdi wikiden baktım